Rauno Jussila aloitti Karelia-ammattikorkeakoulun viestintäpäällikkönä

 

Rauno Jussila valittiin Karelia-ammattikorkeakoulun viestintäpäälliköksi hieman ennen vuodenvaihdetta ja hän aloitti työt 7. tammikuuta. Hänen tehtävänään on vastata viestinnän operatiivisesta johtamisesta, tuloksista ja kehittämisestä. Tehtävä on uusi Karelia-ammattikorkeakoulussa. Jussila vastasi aiemmin maakuntaliiton viestinnästä.

- Intoa puhkuen laitoin ammattikorkeakoulun hupparin päälle. Ajatuksena on, että alamme viestintätiimin kanssa innostamaan koko organisaatiota entistä aktiivisemmin kertomaan mitä Kareliassa tapahtuu ja mikä juuri täällä meillä on parasta, Jussila kertoo ensimmäisenä työpäivänään.

- Tutustun ensin taloon ja työkavereihin, minkä jälkeen teen kierroksen yhteistyökumppaneiden luona. Haluaisin syventää entisestään yhteistyötä Riverian ja yliopiston viestinnän kanssa. Joensuu on yksi kirkkaimmista helmistä Suomen opiskelukaupunkien joukossa ja oppilaitosten yhteistyöllä siitä hiotaan vielä säihkyvämpi.

-  Nyt tinojen valamisen jälkeen Karelia suuntaa jo katsetta vuosikymmenen päähän. Uudessa strategiassa linjaamme muun muassa, että vuonna 2030 Karelia on arvostettu, hyvinvoiva ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Olemme keskeinen toimintaympäristömme elinvoiman vahvistaja. Meidät tunnetaan laadukkaasta ja innovatiivisesta toiminnasta, hyvistä tuloksista ja henkilöstön vahvasta osaamisesta.

- Nyt sitten lomien jälkeen käärimme hihat ja alamme tekemään tulevaisuutta, Jussila päättää hymyillen