Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

 

hallinto- ja talousjohtajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Hal­lin­to- ja talousjohtaja johtaa ammattikorkeakoulun taloutta, hankintoja ja tur­val­li­suut­ta sekä yleishal­lin­toa. Hallinto- ja talousjohtaja toimii tiiviissä vuo­ro­vai­ku­tus- ja yhteistyössä vararehtorin ja rehtorin kanssa vastaten stra­te­gi­ses­ta talouden johtamisesta, tuloksista ja kehittämisestä. Hallinto- ja talousjohtajan toimenkuvaan sisältyy myös esimiestehtävä Karelia-ammattikorkeakoulun toimintasäännössä määritellyn mukaisesti.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan muun muassa

- näyttöä tu­lok­sel­li­ses­ta johtamisesta
- talouden ko­ko­nai­suu­den monipuolista hallintaa
- hallinto- ja säädösosaamista
- näyttöä tu­lok­sel­li­ses­ta esimiestyöstä
- erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
- ko­ke­mus­ta kansainvälisestä yhteistyöstä sekä
- sujuvaa suomen ja englannin kie­len suullista ja kirjallista taitoa.

Ammattikorkeakoulutuntemus katsotaan eduksi. Tehtävänkuvaa ja vastuualueita voidaan tar­ken­taa valittavan hen­ki­lön osaamisen ja kokemuksen perusteella.Tehtävä on pää­toi­mi­nen ja siinä edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää kor­kea­kou­lu­tut­kin­toa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Karelia Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hanna Susitaival, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 556 2102 ja toimitusjohtaja Petri Raivo, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 310 9749.

Hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen on jätettävä Kuntarekryssä tiistaihin 22.9.2020 klo 15.00 mennessä.