Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

SOSIAALIALAN LEHTORIA

1.8.2017 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lehtorin tehtäviin kuuluvat sosiaali- ja varhaiskasvatusalan opetus eri osaamisalueilla ja palveluympäristöissä sekä opinnäytetöiden ohjaus. Valinnassa painotetaan sosiaali- ja varhaiskasvatusalan asiakastyön kokemusta. Opetuskokemus, sosiaalipedagogiikan ja varhaiskasvatuksen osaaminen, kansainvälisyysosaaminen ja valmius digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseen katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja sosiaali-/varhaiskasvatusalan käytännön kokemusta. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja. Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ovat edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta (28.-31.3.2017 ja 18.-21.4.2017 välisenä aikana) henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 408 7932) ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Henna Myller, p. 050 438 7548, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Hakeminen Kuntarekryssä