Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

 

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2017 - 31.5.2019 Mobiilisähkövarastoilla energiahuoltovarmuutta ja säätövoimaa uusiutuvalle energialle -hankkeeseen.

Mobiilisähkövarastoilla energiahuoltovarmuutta ja säätövoimaa uusiutuvalle energialle -hankkeessa selvitetään sähköajoneuvojen ja akkuvarastojen konkreettista hyödyntämistä uusiutuvan energian varastoinnissa ja sähköverkon säätövoiman tuotannossa.

Projektikoordinaattorin tehtäviin kuuluu hankkeen asiantuntijatiedon tuottaminen, käytännön toimenpiteiden toteuttaminen, yhteistyö hankkeeseen liittyvien yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa Suomessa ja ulkomailla. Projektikoordinaattori toimii yhteistyössä hankkeen projektipäällikön sekä Karelian muun henkilöstön kanssa.

Valinnassa painotetaan

  • erinomaisia tiimityöskentelytaitoja sekä innostunutta otetta hankkeen kehitystyöhön,
  • ongelmanratkaisukykyä ja nopeaa sopeutumista muutoksiin,
  • hyvää tiedonhankinta- ja omaksumiskykyä,
  • sujuvaa kirjallista ja suullista vuorovaikutusta suomen ja englannin kielellä,
  • kykyä luontevaan ja sujuvaan yhteistyöhön sähkötekniikan alan sidosryhmien kanssa sekä
  • valmiutta ja kykyä työskennellä kenttäolosuhteissa.

Lisäksi katsomme eduksi sähkön varastointitekniikoiden, kiinteistön tai alueen saarekeverkkoratkaisujen sekä sähkö- ja hybridiajoneuvojen tekniikan tuntemisen.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa sähkö- tai muun tekniikan alan korkeakoulututkintoa.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan Karelia-ammattikorkeakoulun projektihenkilöstön palkkausperusteiden mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloineen jätetään Kuntarekryssä perjantaihin 20.10.2017 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektiasiantuntija Markus Hirvonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 315 6503 (tehtävän sisällön osalta) ja henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 408 7932.