Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

LABORATORIOINSINÖÖRIÄ

 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laboratorioinsinöörin tehtäviin kuuluvat rakennuslaboratorion palvelutoiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja markkinointi sekä kehittäminen. Toimenkuvaan kuuluvat myös muiden laboratorioiden ylläpito- ja opetuksen tukitehtävät.

Edellytämme hakijalta vähintään rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri (AMK)- tutkintoa. Valinnassa painotetaan näyttöä tai näkemystä alalta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista ja oma-aloitteista sekä huolellista työskentelyotetta ja myyntihenkisyyttä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät AVAINTA ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloineen on jätettävä Kuntarekryssä  maanantaihin 20.11.2017 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki 3.-10.11.2017 välisenä aikana (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 050 408 7932) ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Jyrki Kankkunen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 595 3792)