Luottamus yrityksen kasvun tekijänä –seminaarissa pohditaan luottamusteemaa

 

Karelia-ammattikorkeakoulu, Riveria sekä Työelämä 2020 –hanke järjestävät Luottamus yrityksen kasvun tekijänä -seminaarin Joensuun Tiedepuistolla (Temple of Challenge -tila) tiistaina 28.5.2019 klo 12.45 – 17. Tässä seminaarissa lähestytään luottamusteemaa monipuolisesti tuoreista ja ajankohtaisista näkökulmista.

Luottamus on yrityksen kasvun tekijä numero yksi. Valtakunnallisesti peräänkuulutetaan yritysten kasvua ja yleinen konsensus tuntuu olevan, että kasvun tekijänä luottamuksen merkitys on suuri. Mitä luottamus kuitenkin tarkoittaa käytännössä, pohtii palveluliiketoiminnan päällikkö Harri Mikkonen Karelia-ammattikorkeakoulusta.

Tilaisuuden puhujina ovat muun muassa startup-sijoittaja, hallitusamatööri ja tietokirjailija Kim Väisänen, valmentaja, kouluttaja ja tietokirjailija Riitta Hyppänen sekä OP-ryhmän entinen pääjohtaja, vuorineuvos, työelämäprofessori Reijo Karhinen. Kommenttipuheenvuoroja esittävät värikäs ja mielenkiintoinen joukko paikallisia yrittäjiä ja asiantuntijoita.

Olemme saaneet hyvän ja monipuolisen puhujajoukon yhteen saman teeman ympärille. Odotamme tuoreita ajatuksia, herätteleviä puheenvuoroja, joihin myös yleisöllä on mahdollisuus esittää omat näkemyksensä, kertoo liiketoiminta-alan koulutuspäällikkö Teemu Kokko Riveriasta.

Tilaisuus soveltuu yrittäjille, esimiehille, HR-henkilöstölle, luottamushenkilöstölle ja muille asiasta kiinnostuneille. Maksuttomaan tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen osoitteessa http://51.fi/luottamus2019. Tervetuloa kuulemaan, pohtimaan ja osallistumaan!