Hae Y-akatemiaan 27.9. mennessä!

Monialainen Y-akatemia tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden Karelia-ammattikorkeakoulun toisen vuoden tradenomi-, medianomi-restonomi-, fysioterapia- ja hoitotyön opiskelijoille opiskella kohti yrittäjyyttä tiimioppimisen keinoin.

Y-akatemia avasi ovensa opiskelijoille 8.1.2018 ja seuraava vuosikurssi aloittaa opinnot tammikuussa 2020.  Uusia opiskelijoita otetaan sisään 30.  Akatemia-aika opinnoistasi on viimeiset kaksi lukuvuotta.

Oppimisympäristönä toimii Tiedepuiston neljännessä kerroksessa sijaitseva Y-akatemia. Y-akatemia on osa uutta Spark-yrittäjyysyhteisöä. Jokainen aloittava vuosikurssi perustaa oman oppimistiimin, opiskelijoiden oman yrityksen. Osuuskuntamuotoinen toiminta mahdollistaa aidon ja oikean yritystoiminnan.

Y-akatemiassa laadit itsellesi valmentajien ohjaamana oppimissopimuksen, jonka avulla pystyt suuntaamaan omaa oppimistasi kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi tiimin jäsenenä. Y-akatemiassa tehdään monenlaisia projekteja eri kokoonpanoilla, joihin voit itse vaikuttaa. Saat suunnitella juuri sinua palvelevan oman lukuohjelmasi, ja harjoitella kaikkea aina myös käytännössä. Tiimiakatemiatoiminnan tärkein kysymys on; mitä viet käytäntöön?

Y-akatemiassa kartutat todella monipuolisesti osaamistasi joustavalla opintopolulla aina alusta valmistumiseen saakka. Opetusmenetelmänä on aito tiimioppiminen, johon kuuluvat aina erilaiset projektit oikeiden asiakkaiden kanssa. Akatemiassa luetaan paljon, jaetaan tietoa kaikille, viedään opiskeltu teoria heti käytäntöön sekä suunnitellaan yhdessä seminaaripäiviä ja ekskursioita. Kaikki huipentuu ulkomailla toteutettavaan huippuleiriin, jossa tiedot ja taidot testataan ennen valmistumista.

Y-akatemiassa opiskelet päätoimisesti yritystoiminnan keskeisiä osa-alueita ja uudenlaista tapaa tehdä monialaisesti töitä yhdessä toisten yrittäjyydestä kiinnostuneiden opiskelijoiden kanssa. Y-akatemiassa suuntaudut yrittäjyyteen, kehität tiimityötaitojasi ja opettelet johtamisosaamista monialaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Otat vastuun omasta oppimisestasi, jonka tukena toimivat tiimit ja koulutetut tiimivalmentajat.

Hae Y-akatemiaan 27.9.2019 mennessä! 

Kysy lisää opinto-ohjaajaltasi tai valmentajilta!

Hakuaikataulu:

  • Infot 3.9.-10.9. 2019
  • Haku 3.9-27.9.2019
  • Haastattelut 30.9.-4.10.2019
  • Valinnat 4.10.2019 mennessä
  • Uudet oppimistiimit aloittavat tammikuussa 2020

Y-akatemia Karelia-ammattikorkeakoulu, Tiedepuisto
Länsikatu 15, 80110 Joensuu
www.y-akatemia.fi ja www.y-akatemia.fi/en/
Valmentajat: Harri 050 340 5579, Daniel 050 324 0290

 

Sinua saattaisi kiinnostaa...