Spinal Check ‑selkätutkimus

Spinal Check ‑selkätutkimus

Spinal Check on tieteellisesti tarkaksi, luotettavaksi ja toistettavaksi todettu selän asennon ja liikkuvuuden mittaus, joka on helppo ja nopea toteuttaa. Tekemämme tutkimuksen avulla saat tietoa ryhdistäsi, selkäsi liikkuvuudesta ja selkäsi asennon hallinnasta. Spinal Check ‑mittausta voidaan myös käyttää todentamaan asiakkaalle ja lähettävälle lääkärille selkärangan eri osien liikkeitä ja niiden suhteita toisiinsa erilaisissa selän toimintahäiriöissä ja sairauksissa.

Kenelle

Sopii mm. tuki — ja liikuntaelinvaivoista kärsiville henkilöille, työterveyshuoltoasiakkaille, ryhtitutkimusasiakkaille ja urheilijoille. Tutkimus voidaan tehdä myös alihankinta- tai konsultaatiopalveluna toiselle toimijalle, kuten esim. työterveyshuollolle, kaupungille tai keskussairaalalle.

Sisältö

Palveluun sisältyy yksi käyntikerta, johon kuuluu:

  • laitemittaus
  • tulosten tulkinta
  • täsmällistä hoito-ohjausta tutkimuksen pohjalta

Asiakas saa itselleen mittaustulokset kirjallisena. Arvioimme mahdollisten jatkokäyntien ja lisäneuvonnan tarpeen asiakaskohtaisesti.

Toteutus

Spinal Check — selän tutkimusmittauksen toteuttavat fysioterapeuttiopiskelijat Fysiotikan tai yhteistyötahon tiloissa vastaavan fysioterapeutin ohjauksessa. Mittausta varten henkilö varaa 30 minuutin ajan. Mittaus ei vaadi asiakkaalta muita ennakkovalmisteluja. Spinal Check ‑selkätutkimus tehdään Spinal Mouse ‑laitteella. 

Hinta

15€/mittaus, Karelia-amk:n opiskelijat 5€/mittaus

Ajanvaraus

Ajanvaraukset Fysiotikan palveluihin puh. 050 913 1787.

Yhteyshenkilö

Vastaava fysioterapeutti Juha Jalovaara
juha.jalovaara[at]karelia.fi
Puh. 050 913 1787
Karelia-amk, Fysiotikka
Tikkarinne 9, 80200 JOENSUU