Tradenomi, tietojenkäsittely

Tutkinto: Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto
Tutkintonimike: Tradenomi (AMK)

Tutkinnon laajuus ja kesto: 
210 opintopistettä | 3,5 lukuvuotta
Opiskelupaikat: 65 (Valintakurssi 65)
Opetusmuoto: Päivätoteutus. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti klo 8 — 18 välillä. Opinnot on mahdollista suorittaa etäopintoina lukuunottamatta opiskelujen kahta ensimmäistä päivää. Etäopiskeluun tarvitset oman tietokoneen, internetyhteyden, mikrofonillisen headsetin sekä web-kameran.

Koulutuspaikka: Wärtsilä-kampus 

Hakuaika: 17.3. — 31.3.20921

Hakeminen -> Valintaperusteet

Opetussuunnitelma

Verkkosovellusten ja ‑pelien määrä kasvaa valtavaa vauhtia. Colossal Orderin tai Supercellin kaltaiset menestystarinat ovat todistaneet, että suomalainen osaaminen on alan huippua myös globaalissa mittakaavassa. Varmaa on myös se, että tarve hyvistä, erilaisista tekijöistä kasvaa tulevaisuudessa. Eri kohderyhmille, kuten esimerkiksi tytöille ja naisille, suunnattuja pelejä ja digitaalisia palveluita tarvitaan lisää. 

Kareliasta valmistuneena tietojenkäsittelyn tradenomina työskentelet tietojärjestelmien asiantuntijana. Voit toimia digitaalisen liiketoiminnan  ja asioinnin tai pelialan kehittämisen tehtävissä.  Sinun ei tarvitse olla tietokonenero tullessasi, mutta koulutuksen kautta on mahdollista tulla sellaiseksi.

Tietojenkäsittelyn opiskeltavat sisällöt liittyvät muun muassa ohjelmointiin ja sovelluskehitykseen, pelien tekoälyyn, tietokanta- ja tietovarasto-osaamiseen, verkkoliiketoimintaan, yritysten tietojärjestelmiin ja järjestelmäintegraatioon. Projektien kautta pääset “oikeisiin töihin” eli ratkaisemaan yritysyhteistyökumppaneiden heittämiä haasteita. 

Opetus tapahtuu verkon välityksellä, joten opiskelu on mahdollista myös etänä. Kareliassa opiskelet käyttäen omaa tietokonettasi.

Lue opiskelijoiden tarinoita.

opintopolku nappi uusi2