Rauno Jussila aloitti Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun viestintäpäällikkönä

Rauno Jussila aloitti Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun viestintäpäällikkönä

 

Rauno Jussila valit­tiin Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun vies­tin­tä­pääl­li­köksi hieman ennen vuoden­vaih­detta ja hän aloitti työt 7. tammi­kuuta. Hänen tehtä­vä­nään on vastata vies­tin­nän opera­tii­vi­sesta johta­mi­sesta, tulok­sista ja kehit­tä­mi­sestä. Tehtävä on uusi Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa. Jussila vastasi aiemmin maakun­ta­lii­ton viestinnästä.

– Intoa puhkuen laitoin ammat­ti­kor­kea­kou­lun huppa­rin päälle. Ajatuk­sena on, että alamme vies­tin­tä­tii­min kanssa innos­ta­maan koko orga­ni­saa­tiota entistä aktii­vi­sem­min kerto­maan mitä Kare­liassa tapah­tuu ja mikä juuri täällä meillä on parasta, Jussila kertoo ensim­mäi­senä työpäivänään.

– Tutus­tun ensin taloon ja työka­ve­rei­hin, minkä jälkeen teen kier­rok­sen yhteis­työ­kump­pa­nei­den luona. Haluai­sin syven­tää enti­ses­tään yhteis­työtä Rive­rian ja yliopis­ton vies­tin­nän kanssa. Joensuu on yksi kirk­kaim­mista helmistä Suomen opis­ke­lu­kau­pun­kien joukossa ja oppi­lai­tos­ten yhteis­työllä siitä hiotaan vielä säihkyvämpi.

–  Nyt tinojen vala­mi­sen jälkeen Karelia suuntaa jo katsetta vuosi­kym­me­nen päähän. Uudessa stra­te­giassa linjaamme muun muassa, että vuonna 2030 Karelia on arvos­tettu, hyvin­voiva ja kansain­vä­li­nen korkea­kou­lu­yh­teisö. Olemme keskei­nen toimin­taym­pä­ris­tömme elin­voi­man vahvis­taja. Meidät tunne­taan laaduk­kaasta ja inno­va­tii­vi­sesta toimin­nasta, hyvistä tulok­sista ja henki­lös­tön vahvasta osaamisesta.

– Nyt sitten lomien jälkeen käärimme hihat ja alamme teke­mään tule­vai­suutta, Jussila päättää hymyillen