Tutustu opiskeluun Kareliassa

Kareliassa opiskelu on tarjoaa monipuolisia tapoja opiskella sekä turvallisen opiskelijoiden ja opettajien yhteisön, jotka tukevat sinua matkalla tavoitteisiisi.

oppiminen kareliassa

Miten Kareliassa opitaan?

Tutustu pedagogisiin periaatteisiimme, jotka ohjaavat opinnoissa onnistumistasi.

Kareliassa käytät omaa tietokonettasi

Kareliassa käytät opinnoissa omaa tietokonettasi, mikä joustavoittaa opiskeluasi, lisää tietoturvaasi ja tekee oppimisprosessistasi henkilökohtaisemman.

kädet tietokoneen näppäimistöllä

Järjestämme avoimet ovet 2. asteen opiskelijoille kaksi kertaa vuodessa. Keväisin Tutustu Kareliaan -päivä ja syksyisin Hae Kareliaan -päivä ovat erinomainen mahdollisuus tutustua Karelian koulutuksiin, opiskelijoihin ja ammattikorkeakouluopiskeluun.

Yrittäjyys ja opiskelu

Karelian yrittäjyyspolulla voit yhdistää opiskelun ja oman yritysidean tai yritystoiminnan kehittämisen.  Oman koulutusalasi yrittäjyysvastaava auttaa sinua tarvittaessa opintojen ja yrittäjyyden yhteensovittamisessa.

Maistiaiskurssilla tutustut tulevaan ammattiisi

Tutustu avoimen amk:n maistiaiskurssilla sinua kiinnostavaan tutkintoon, opiskeluun ja tulevaan ammattiin. Kurssit ovat maksuttomia.

Opiskelijat ja alumnit kertovat

Millaista on opiskella osaavaksi ammattilaiseksi Karelia-ammattikorkeakoulussa? Opiskelijamme kertovat omista opiskelukokemuksistaan Kareliassa ja Joensuussa. Myös Kareliasta valmistuneilta voit lukea ja katsoa mielenkiintoisia uratarinoita. Löydät esimerkkejä siitä, kuinka oma ura on löytynyt valmistumisen jälkeen.

Päivä amk-opiskelijana

Tule ja totea itse! Jos olet hakemassa Karelia-ammattikorkeakouluun ja sinulla on jo tiedossa ala, jota haluat opiskella, voit tulla tutustumaan kouluumme päiväksi. Päivän aikana pääset tutustumaan koulutusohjelmaan, opiskeluun ja opiskelijoihin sekä tietysti osallistumaan oppitunneille. Talon tavoista sinulle kertoo tarkemmin henkilökohtainen opiskelijatutorisi. Voit toivoa vierailun ajankohtaa. Huomioi, että vierailut järjestyvät korkeakoulumme opiskelijoiden ja henkilöstön työskentelyaikataulujen mukaan.