Tilauskoulutukset ja valmennukset

Tilauskoulutukset ja -valmennukset yrityksille ja yhteisöille

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kouluttautua, lisätä työhyvinvointia sekä päivittää omaa ja organisaation osaamista. Tarpeeseesi rakennetut koulutukset ja valmennukset voivat olla henkilöstökoulutuksia tai laajempia koulutuskokonaisuuksia ja kehittämishankkeita tarpeesi mukaan.

Kerro meille toiveesi, niin suunnittelemme koulutuksen, jossa sisältö, laajuus, ajankohta ja toteutustapa ovat organisaatioosi sopivia.

Tutustu eri koulutusteemoihin

Ajankohtaiset koulutukset

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille monipuolisia mahdollisuuksia kouluttautua, päivittää omaa ja organisaation osaamista sekä lisätä hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla. Ajankohtaisen koulutustarjonnan ryhmiin voit ilmoittautua mukaan.

Siirry koulutustarjontaan

Taloudellista tukea yhteishankintakoulutuksiin

Olemme Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen toimittajarekisterissä eri alojen yhteishankintakoulutuksissa (Tasmä, Rekry- ja MuutosKoulutus). ELY-keskuksen tuen ansiosta oma maksuosuutesi on pienimmillään vain 20 % koulutuksen kustannuksista.

Lue lisää ja hyödynnä koulutusten taloudellinen tuki

Hyödynnä asiantuntijoidemme osaaminen

Koulutusten lisäksi tarjoamme eri alojen asiantuntijapalveluita, joiden tuottamisessa hyödynnämme asiantuntijoidemme osaamista, monipuolista työelämäyhteistyötä, vahvaa kumppanuustoimintaa sekä tarkoituksenmukaisia tiloja ja välineitä.

Lue lisää asiantuntijapalveluista

Yhteystiedot

Pälvi Malinen
Jatkuvan oppimisen päällikkö
palvi.malinen[at]karelia.fi
p. 050 479 3310

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
p. 050 311 9167

palvelut[at]karelia.fi


>> Tutustu myös ajankohtaisiin täydennyskoulutuksiimme.

>> Tutustu avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin.