Karelia työnantajana

Meissä yhdistyy huippuosaaminen pohjoiskarjalaiseen välittömyyteen. Korkeakouluyhteisössämme on ainutlaatuista energiaa, jolla luomme isoja mahdollisuuksia. Olemme sitoutuneita siihen, että kuuntelemme ja ennakoimme aktiivisesti työelämän tarpeita ja rakennamme uutta yhdessä. Etsimme ja löydämme ylihuomisen ratkaisuja yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Tervetuloa töihin yhteisöömme

Henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen on meille erittäin tärkeää. Työhyvinvointi näkyy mielekkäinä työtehtävinä ja erilaisina virkistystapahtumina. Palkitsemme työntekijöitä ja tiimejä onnistumisista säännöllisesti.

Yhteisömme kansainvälistyy vauhdilla ja tarjoamme siksi sekä mielenkiintoisen kansainvälisen työympäristön että monipuolisia tehtäviä verkostoissamme Suomessa ja ulkomailla.

Avoimet työpaikat

Jos meillä ei ole juuri nyt tarjolla sinua kiinnostavia työpaikkoja, voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Tasa-arvoinen ja yhdenvertainen Karelia

Arvostamme erilaisten ihmisten yhdenvertaisuutta ja ihmisen kunnioittamisen periaatetta. Yhdenvertaisuuden edistämisen toimintaperiaatteitamme ovat mm.

  • Omasta ja toisesta yhteisön jäsenestä huolehtiminen,
  • Keskinäisen luottamuksen ja osaamisen jakamisen vahvistaminen sekä
  • Omien asenteiden tunnistaminen ja tunnustaminen

Tutustu Karelian Tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan.

Työhyvinvointia ja henkilöstöetuja

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuolista työhyvinvointitoimintaa sekä henkilöstöetuja. Työhyvinvointitoimintamme koostuu liikunnasta, kulttuurista sekä erilaisista toiminnallisista piireistä. Esimerkiksi kirjallisuuspiiri kokoontuu aktiivisesti keskustelemaan lukemistaan kirjoista. Myös eri teemoilla toteutetut kokkausillat ovat olleet suosittuja. Kokkausilloissa on päästy nauttimaan niin kaukomaiden herkuista kuin kotimaakuntamme antimista.

Smartum -liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillemme mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään. Sykettä-liikuntapalvelussa henkilöstöllämme on käytettävissä monipuolinen, edullinen ja erilaiset liikkujat huomioiva liikuntakalenteri: tarjolla on viikoittain lähes 80 ohjattua ryhmäliikuntatuntia ja 70 palloiluvuoroa sekä vuoroja eri kuntosaleille.

Muita henkilöstöetuja ovat mm. edullinen ja maittava lounas kampusravintoloissamme, ilmainen pysäköinti kampuksilla, ilmaiset kahvit taukotiloissa sekä mahdollisuus tehdä etätöitä.

Karelia on ollut vuodesta 2018 alkaen savuton työ- ja opiskeluympäristö.

Turvallisuus on yhteinen asia

Teemme turvallisuustyötä ennakoiden ja hyvässä yhteistyössä kaikkien korkeakouluyhteisön jäsenten kanssa. Toimintamme perustana on ennakoiva turvallisuustyö ja korkeakouluturvallisuuden jatkuva kehittäminen osana arkea. Kareliassa jokainen korkeakouluyhteisön jäsen vastaa oman työnsä ja tehtävänsä turvallisesta suorittamisesta. Esimerkiksi uudet työntekijät osallistuvat turvallisuuskävelyille osana uuteen työhön perehdyttämistä.

Töissä Kareliassa