Avoin työpaikka: sosiaalialan lehtori

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

SOSIAALIALAN LEHTORIA
1.1.2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat sosiaali- ja varhaiskasvatusalan opetus sekä opinnäytetöiden ohjaus. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät, julkaisutoiminta sekä maksullinen palvelu-toiminta.

Odotamme hakijalta:
- sosiaalialan asiakastyön kokemusta
- sosiaalipedagogiikan osaamista
- kansainvälisyysosaamista,
- valmiutta digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseen
- hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
- vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja sekä
- sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta, erityisesti sosiaalialan työn käytännön kokemusta. Opetuskokemus katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä maanantaihin 9.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta hallinto- ja henkilöstöjohtaja Jaana Tolkki (jaana.tolkki@karelia.fi, puh. 050 408 7932) ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Tuomas Lappalainen (p. 050 521 5607, tuomas.lappalainen@karelia.fi)