Äänes­te­tään Karelia voit­toon KÄRJET -kilpailussa!

Ammat­ti­kor­kea­kou­lu­jen TKI-johdon verkosto järjes­tää vuosit­tain valta­kun­nal­li­sen KÄRJET -kilpai­lun, jonka tavoit­teena on tuoda esiin ja palkita parhaita ammat­ti­kor­kea­kou­lu­jen TKI-hank­keita. Vuoden 2020 kilpai­lussa haetaan parhaita esimerk­kejä yritys­ten kanssa tehdystä yhteis­työstä. Kare­lian ehdok­kaat tämän vuoden kilpai­luun ovat puura­ken­ta­mi­seen liit­tyvä Joensuu Light House -projek­ti­ko­ko­nai­suus sekä Korkea­kou­lut vähä­hii­li­sen tekno­lo­gian ja osaa­mi­sen viennin moot­to­reina Lähi-itään – Finpetra -hanke.

Parhaat hank­keet palki­taan valit­si­ja­raa­din arvioin­nin ja ylei­söää­nes­tyk­sen perus­teella. Kaikilla meillä on nyt mahdol­li­suus vaikut­taa loppu­tu­lok­seen ja saada näky­vyyttä Kare­lian hank­keille äänes­tä­mällä ehdolla olevia Kare­lian hank­keita. Äänes­tä­mi­nen tapah­tuu peukut­ta­malla Youtu­bessa näistä hank­keista tehtyjä esit­te­ly­vi­deoita. Käykää siis tutus­tu­massa näihin lyhyi­siin videoi­hin ja peukut­ta­kaa niitä. Äänes­te­tään Karelia voittoon!

Äänes­ty­sai­kaa on 2.12.2020 sakka. Parhai­den hank­kei­den palkin­not jaetaan avoimen tieteen syys­päi­villä 7.12.2020 (virtu­aa­li­ta­pah­tuma).

Linkit Kare­lian videoihin:

Puura­ken­ta­mi­sen videon linkki: https://youtu.be/xLwDNoEIjoE

Finpet­ran linkki: https://youtu.be/yx-IcP1TZyo