Huippumyyjä – Teknisen myynnin koulutus

Voiko insinööri ja tekninen asiantuntija oppia myymään ja jopa pitämään siitä?

Ohjelma

2.11.2022

– Asenne ja tavoitteet – Myyntityöhön liittyvät pelot – Luurikammon ja liimatakamuksen minimointi – Huippumyyjän ominaisuudet – Tuloksellinen asiakaskohtaaminen – Kaupanpäättäminen – CRM – Asiantuntijamyynnin asiakashankinta ja lisämyynti – Kehitykseen sitoutuminen

30.11.2022

– Tulosten tarkistus ja edellisen jakson mieliin palautus – Vastaväitteet – Kaupan päättäminen sähköpostilla – Ajankäytönhallinta – Hinta ja sen esittäminen – Erilaiset persoonat työyhteisössä asiakkaana ja työtoverina – Kehitykseen sitoutuminen

11.1.2023

– Lupausten tarkistus ja edellisen jakson mieliin palautus – Tahdonvoima ja sen merkitys myyntityössä – Toimivan joukkueen peruspilarit – Jakson sisältö tarkennetaan 1. ja 2. jaksoissa esille tulleiden asioiden perusteella

Teknisen myynnin koulutus

Ilmoittaudu 19.8.2022 mennessä: Huippumyyjä – Teknisen myynnin koulutus: Webropolilla luotu kysely (webropolsurveys.com)

Koulutuksen hinta 1000€/hlö + alv.