Opinnäytetyön kirjoittamiseen apua uusista kirjoista

Toiminnallisen opinnäytetyön tekijälle on vihdoin ilmestynyt uusi kirja, ”Kirjoita itsesi asiantuntijaksi : Opas toiminnalliseen opinnäytetyöhön”. Kirjan alkupuolella keskitytään opinnäytetyön toiminnalliseen osuuteen käytännönläheisestä näkökulmasta ja loppupuolella painotetaan tieteellistä kirjoittamista ja lähteiden käyttöä opinnäytetyön raportointiosassa.

Kirjaa on saatavana kirjastosta sekä painettuna että e-kirjana.

Kirjoita itsesi asiantuntijaksi -kirjan kansikuva

Vuonna 2003 ensi kertaa julkaistusta ”Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille” -kirjasta on myös ilmestynyt kokonaan uudistettu painos, ”Hyvä, parempi, valmis : Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille”. Juha T. Hakalan kirjoittamassa kirjassa annetaan selkeitä ohjeita ja vinkkejä opinnäytetyön tekemiseen, huumoria unohtamatta. Myös tämä kirja on saatavana kirjastosta niin painettuna kuin e-kirjanakin.

Hyvä, parempi, valmis -kirjan kansikuva