Avoin työpaikka: kuntou­tusa­lan yliopettaja

Me Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa tutkimme, kehi­tämme ja koulu­tamme ylihuo­mi­sen osaa­mista. Ylihuo­mi­sen osaa­mi­nen tarkoit­taa meillä nykyi­sen ajat­te­le­mista rohkeasti uusiksi. Se on tekni­sen ja inhi­mil­li­sen osaa­mi­sen sauma­tonta yhteis­pei­liä. Se on tietoa ja tekoja, joilla raken­ne­taan ainut­laa­tui­sia ratkai­suja tule­vai­suu­den työelä­män tarpei­siin. Näin varmis­tamme paik­kamme Pohjois-Karja­lan keskei­senä elin­voi­man vahvis­ta­jana. Tule töihin työyh­tei­söömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

KUNTOUTUSALAN YLIOPETTAJAA
1.1.2024 alkaen tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yliopet­ta­jan perus­teh­tä­viä ovat fysio­te­ra­pian (AMK), toimin­ta­te­ra­pian (AMK) ja ikäosaa­mi­sen (YAMK) koulu­tus­ten opetus ja kehit­tä­mi­nen, työelä­mäyh­teis­työ sekä kansal­li­nen ja kansain­vä­li­nen verkos­to­yh­teis­työ. Tehtä­vän keskei­siä osa-alueita ovat myös tutki­mus-, kehit­tä­mis- ja inno­vaa­tio­toi­minta, opin­näy­te­töi­den ohjaus sekä korkea­kou­lu­jen välinen yhteistyö.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa tohto­rin tutkin­toa sekä vähin­tään kolme vuotta alan työko­ke­musta (pl. opetuskokemus).

Valin­nassa paino­tamme
– Korkea­kou­lu­ko­ke­mus­ta/-tunte­musta
– Fysio­te­ra­pian, toimin­ta­te­ra­pian tai muuta kuntou­tusa­lan osaa­mista
– peda­go­gista osaa­mista
– TKI- ja julkai­su­toi­min­nan osaa­mista
– digi­taa­li­sia taitoja
– kykyä luoda ja yllä­pi­tää toimi­via alaan liit­ty­viä verkos­toja sekä
– hyviä suomen ja englan­nin kielen vies­tintä- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme työsuhde-etuina mm. moni­puo­li­set liikunta – ja kult­tuu­rie­dut, työsuh­de­pol­ku­pyö­räe­dun sekä henki­lö­kunta-alen­nuk­sia eri yhteis­työ­kump­pa­nei­den palveluista.

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Lisäksi edel­ly­te­tään vähin­tään 35 opin­to­vii­kon tai 60 opin­to­pis­teen laajui­set opet­ta­jan peda­go­gi­set opinnot, jotka voi suorit­taa kolmen vuoden kuluessa työsuh­teen alka­mi­sesta. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n yksi­tyi­sen opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Palkka 100 % työajassa palve­lu­vuo­si­li­sistä ja peda­go­gi­sesta päte­vyy­destä riip­puen on n. 3800- 5700 euroa/kk. Tehtä­vissä nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa.

Jätä hakemus ansio­luet­te­loi­neen (liit­teenä) perjan­tai­hin 10.10.2023 klo 15.00 mennessä Kunta­rek­ryssä. Kunta­rek­ryssä.

Lisä­tie­toja tehtä­västä antavat tehtä­vän sisäl­lön osalta koulu­tus­pääl­likkö Tarja Laati­kai­nen 27.-29.9. ja 9.-10.10. väli­sinä aikoina, [email protected], p. 050 535 2697 ja työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki, [email protected], p. 050 408 7932.