shutterstock 739769911 netti

Älykkäästi töihin – projektiosaajakoulutus


Projektiosaajaksi!

Älykkäästi töihin-projektiosaajakoulutuksen tavoitteena on kehittää valmiuksia ja taitoja tulevaisuuden projekti- ja tiimityöosaamisesta. Koulutuksessa täydennät osaamista, jota työelämässä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa.

Projektiosajaakoulutus on tarkoitettu eri alojen korkeakoulutetuille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Kyseessä on uudenlainen työvoimakoulutuksen toteutusmalli, joka perustuu tiimipedagogiikkaan. Valmentajana toimii Karelian Y-akatemian tiimivalmentaja, joka muiden valmennukseen osallistuvien asiantuntijoiden kanssa sparraa sinua tulevaisuuden projektityöhön. Koulutus käynnistetään yhteisellä WorkSmart -Älykkäästi töihin osiolla, jonka aikana kirkastat uratavoitteesi. Käytössäsi on myös henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoavan Eezy VMP Joensuun tarjoama työnhakupalvelu- ja asiantuntijaohjaus.

Koulutuskokonaisuus (30 op) sisältää seuraavat osiot:

  • WorkSmart-Älykkäästi töihin -valmennus
  • Projektiosaaminen sekä ketterän kehityksen työkalut ja menetelmät
  • Harjoittelu työelämän projekteissa ja tiimipedagogiset dialogit
  • Työhön sijoittuminen

Hankit käytännön työkokemusta projektityöstä harjoittelujaksolla. Pääset tapaamaan työnantajia ja projektitoimijoita yritystreffien ja varjostamisen muodossa. Koulutus voi johtaa myös oman yrityksen perustamiseen tai osuuskuntatoimijuuteen. Jos valitset yrittäjyyspolun, Karelia-amk tarjoaa sinulle mahdollisuuden toimia Karelian Y-akatemiassa yrittäjänä/osuuskuntatoimijana koulutuksen jälkeen 80 päivän ajan.

Koulutuksen kesto on 120 pv, joka toteutetaan kahdessa jaksossa. Ensimmäinen jakso maalis-kesäkuu (70pv) ja kesätauon jälkeen toinen jakso jatkuu ajalla elo-lokakuu (50pv). Opinnot toteutetaan koronarajoitteet huomioiden lähi- tai etätoteutuksena. Osa opinnoista on mahdollista opiskella etänä.

Projektiosaajakoulutuksen ohessa sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi Karelia-ammattikorkeakoulun avoimen ammattikorkeakoulun opinnoilla maksuttomasti.

Tuumasta toimeen – tiimistä töihin, on projektiosaajien motto. Kareliassa on saatu mainioita tuloksia tiimipedagogisen ja ratkaisukeskeisen valmentamisen menetelmästä. Osallistujat motivoituvat, rohkaistuvat ja aktivoituvat valmennuksessa ja luottamus omaan osaamiseen kasvaa. Niillä eväillä on hyvä lähteä työelämään, kertoo vastuuvalmentaja Daniel Bågeberg.

Lisätietoja

valmentaja Daniel Bågeberg, p. 050 324 0290, [email protected]