Kielentarkastuspalvelut

Kielentarkastuspalvelut

Tarjoamme ammattitaitoista kielentarkastuspalvelua. Meiltä saat suomen kielen tekstintarkastusta sekä vieraskielisten tekstien kieliasun tarkastusta seuraavilla kielillä: englanti, ruotsi, saksa ja venäjä. Käytössäsi on tarpeesi mukaan kaksi eri tarkastustapaa: pika- ja perusteellinen tarkistus.

Kenelle

Yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.

Sisältö ja toteutustapa

Pikatarkistus:

Pikatarkistuksessa tekstiä tarkistetaan noin 8–12 sivua/tunti. Toimeksiantaja voi esittää toiveita siitä, mihin seikkoihin hän haluaa erityisesti kiinnitettävän huomiota.

Perusteellinen tarkistus:

Perusteellisessa tarkistuksessa muokataan lisäksi mm. lause- ja virkerakenteita, jolloin tekstiä tarkistetaan noin 5 sivua tunnissa. Sopii erityisesti lyhyehköihin (2–5 sivua) ja laajaan jakeluun lähteviin teksteihin. Jos kyseessä on käännöstekstin tarkastus, on toimeksiantajan toimitettava myös alkuperäiskielinen versio.

Hinta

Kysy tarjous!

Palvelun lopullinen hinta määräytyy työn laajuuden, vaativuuden ja aikataulun mukaan. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Toimitus-ajasta sovitaan tapauskohtaisesti. Nopeissa (1–3 arkipäivää) toimeksiannoissa hintaan lisätään kiireellisyyslisänä 30 %.

Yhteyshenkilö

Lehtori Laura Väistö
translations[at]karelia.fi
Puh. 050 550 8339
Karelia-ammattikorkeakoulu
Karjalankatu 3, 80200 Joensuu