Opiskelijakaupunki Joensuu

Joensuu on vilkas opiskelukaupunki, jonka asukkaista peräti neljännes on opiskelijoita. Ammattikorkeakoulun ohella kaupunkia kansoittavat yliopiston ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijat. Opiskelijatunnelma on siis taattu ja tapahtumia riittää!

Ilosaarirockista tutussa kaupungissa voi nauttia kulttuurin koko kirjosta, konserteista ja teatterista elokuviin ja kuvataiteisiin. Urheilumahdollisuuksia riittää jokaiseen makuun, ja luonto odottaa nurkan takana.

Asuminen Joensuussa on kohtuuhintaista ja asuntotilanne hyvä. Elinkustannukset ovat muutenkin maltilliset, eikä liikkuminenkaan kevennä kukkaroa: pyörällä pääsee mukavasti joka paikkaan kattavan pyörätieverkoston ansiosta.

Joensuu on mukava opiskelukaupunki, jossa on karjalaisen rento meininki. Kaikki mitä tarvitset on lähellä.

Voit tutustua Joensuuhun Opaste Joensuu -sovelluksen avulla. Opasteesta löydät mm. Joensuun alueen nähtävyydet, ravintolat, ulkoilumahdollisuudet, vuotuiset tapahtumat, sekä paljon muuta vapaa-ajan tekemistä kaupungissa. Uutuudet-kategoriaan päivitetään jatkuvasti Joensuun uusimpia kohteita. Lisäksi sovelluksessa on Bucket List -osio, jonne jokainen voi itse ehdottaa, mitä kaupungissa tulisi ehdottomasti nähdä ja kokea. Opaste Joensuu on saatavilla verkossa osoitteessa opaste.app, sekä Androidille Play -kaupasta.