opiskelija tietokoneluokassa

Viestintä

Karelia-ammattikorkeakoulun viestintä perustuu avoimuuteen, ja eri kohderyhmien tarpeita palvelevaan tiedon tuottamiseen. Ulkoisella viestinnällä ylläpidetään ja rakennetaan toimivia suhteita eri sidosryhmiin ja mediaan. Sisäisen viestinnän avulla halutaan varmistaa avoin, suora ja oikea-aikainen tiedonkulku organisaation johdon, henkilöstön ja opiskelijoiden välillä. Karelia-ammattikorkeakoulun viestintää johtaa rehtori.

Ota yhteyttä: [email protected].

Karelian uutiskirjeet

Karelia-ammattikorkeakoulun uutiskirjeissä tiedotetaan ajankohtaisia asioita, koulutuksista ja tapahtumia. Uutiskirje ilmestyy kuukauden lopussa heinäkuuta lukuunottamatta. Kumppaneille, sidosryhmille ja tilaajille lähetettävän uutiskirjeen voit tilata, jolloin saat viimeisimmät kuulumiset Kareliasta suoraan sähköpostiisi.

Lukuvuoden 2022 – 2023 uutiskirjeet

Karelian tiedotuslehdet

Karelia-ammattikorkeakoulun sidosryhmälehti Karelia.fi ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Karelian logot ja kuvat

Karelia-ammattikorkeakoulun logosta käytetään ensisijaisesti värillistä vaakaversiota. Pystytunnusta käytetään tarvittaessa käytettävissä olevan tilan mukaan. Logon kaikki versiot näet graafisesta ohjeistosta. Jos tarvitset version joka ei ole ladattavissa tältä sivulta, lähetä sähköpostia osoitteeseen viestinta[@]karelia.fi. Kirjoita viestiin millaiseen käyttöön logo tulee, niin lähetämme sinulle sopivan version. Ohjeet logon käyttöön: Graafinen ohjeisto: Logon versiot ja käyttö (PDF)

Ohje logotiedoston latatukseen: vie hiiri tiedostolinkin päälle ja napauta hiiren oikeaa painiketta, valitse ”Tallenna kohde nimellä…”, tallenna ja tämän jälkeen logo on käytettävissäsi.

Nettisivuille ja sähköisiin esityksiin, tiedostomuoto JPG, RGB

Värillinen logo
Värillinen logo, ammattikorkeakoulu -tekstillä
Värillinen logo, University of Applied Sciences -tekstillä

Painokäyttöön, tiedostomuoto PDF, CMYK

Värillinen logo
Värillinen logo, ammattikorkeakoulu -tekstillä
Värillinen logo, University of Applied Sciences -tekstillä

Kuvia mediakäyttöön

Kuvia Karelian kampuksilta mediakäyttöön. Ohje kuvan tallennukseen: klikkaa kuvaa, ja kuvan auettua uuteen ikkunaan napauta hiiren oikeaa painiketta, valitse ”Tallenna kohde nimellä…”, tallenna. Tämän jälkeen kuva on käytettävissäsi painolaatuisena. 

Hare Kareliaan -päivä