Sosi­aali- ja tervey­sa­lan johta­mi­sen asian­tun­ti­juu­den kehit­ty­mi­nen 28 op

Huomi­sen lähie­si­mies – Johta­mi­sen uudet käytänteet

Sosi­aali- ja tervey­sa­lalle tarvi­taan lisää osaajia, joilla on valmiu­det ja kyky ottaa vastuu työyh­tei­sö­jen johta­mi­sesta sekä kehit­tä­mi­sestä. Koulu­tus­ten johta­mis­osaa­mi­nen painot­tuu henki­lös­tö­joh­ta­mi­sen osaa­mi­seen, rekry­toin­tiin sekä toiminnankehittämiseen.

Voit suorit­taa 28 op tai osia siitä avoimen ammat­ti­kor­kea­kou­lun opin­toina. Opinnot ovat hyväksi luet­ta­vissa Sosi­aali- ja tervey­sa­lan kehit­tä­mi­nen ja johta­mi­nen (YAMK) -tutkin­toon. Opinnot toteu­te­taan tutkinto-opis­ke­lija ryhmien mukana.

Kohde­ryhmä

Johta­mi­sesta ja kehit­tä­mi­sestä kiin­nos­tu­neet sosi­aali- ja tervey­sa­lan ammattilaiset

Toteu­tus

Opis­kelu toteu­tuu moni­muo­toi­sesti, digi­taa­li­sia oppi­mi­sym­pä­ris­töjä hyödyn­täen. Osa verkko-opetuk­sista on aika­tau­lu­tettu ja edel­lyt­tää läsnä­oloa verkossa sekä tiimeissä työskentelyä.

Opin­to­maksu

10 euroa/opintopiste tai 120 euroa/lukukausi

Henki­lös­tö­re­surs­sien johta­mi­nen 5 op

Opinnot alkavat 7.1.2021, ilmoit­tau­tu­mi­nen päättyy 27.12.2020

Koulu­tus koostuu seuraa­vista koko­nai­suuk­sista: Stra­te­gi­nen henki­lös­tö­joh­ta­mi­nen, arvot ja etiikka henki­lös­tö­joh­ta­mi­sessa, suori­tuk­sen johta­mi­nen ja palkit­se­mi­nen, rekry­tointi sekä muutok­sen johta­mi­nen ja vies­tintä, esimie­hen työhy­vin­vointi ja työhy­vin­voin­nin johta­mi­nen, henki­lös­tö­voi­ma­va­ro­jen vähen­tä­mi­nen ja Kult­tuu­ri­nen johta­mi­nen sekä erilai­nen oppija.

Ilmoit­tau­tu­mi­nen >>

Rekry­toin­nin uudet tuulet 5 op

Opinnot alkavat 3.2.2021, ilmoit­tau­tu­mi­nen päättyy 17.1.2021

Tällä opin­to­jak­solla saat perus­tie­dot ja valmiu­det rekry­toin­ti­pro­ses­siin. Keskei­set teemat ovat työnan­ta­ja­mie­li­kuva, rekry­toin­ti­me­ne­tel­mät ja pereh­dy­tys. Opin­to­jak­son jokai­sessa osiossa on moni­va­lin­ta­tentti, joka tulee olla hyväk­sy­tysti suori­tettu, ennen seuraa­vaa osiota. Suori­tet­tuasi hyväk­sy­tysti kaikki moni­va­lin­ta­ten­tit pääset teke­mään kokoa­vaa tehtä­vää. Kokoa­van tehtä­vän voit tehdä itseäsi kiin­nos­ta­vasta rekry­toin­tiin liit­ty­västä aiheesta.

Lähio­pe­tusta ei ole lain­kaan, opin­to­jakso suori­te­taan itse­näi­sesti verkko-opintoina.

Ilmoit­tau­tu­mi­nen >>

Uudis­tuva lähi­joh­ta­mi­nen 5 op 

Opinnot alkavat 15.1.2021, ilmoit­tau­tu­mi­nen päättyy 6.1.2021

Koulu­tuk­sen teemoina ovat yhtei­söl­li­nen tiedolla johta­mi­nen, lean-johta­mi­nen, tutkiva työote, osaa­mi­syh­tei­sö­työs­ken­tely ja opis­ke­li­joi­den kanssa yhdessä sovitut ajan­koh­tai­sia henki­lös­tö­joh­ta­mi­sen teemat

Ilmoit­tau­tu­mi­nen >>

Syksyllä 2021

  • Kehit­tyvä johta­mi­nen 8 op
  • Sosi­aali- ja tervey­den­huol­lon palve­lu­jär­jes­telmä 5 op

Tarkem­mat tiedot ilmoi­te­taan myöhemmin. 

Lisä­tie­toja

Arja-Irene Tiainen
[email protected]

Avoimen amk:n opintotarjontaan >>