Avoin ammattikorkeakoulu


Avoin ammattikorkeakoulu on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille – iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Avoimessa amk:ssa voit

  • tutustua amk-opintoihin
  • kehittää ammattitaitoasi
  • hyödyntää välivuoden
  • tähdätä tutkinnon suorittamiseen.

Kysy lisää, yhteystiedot löydät täältä! 

 

OPINNOT KEVÄLLÄ 2019

Kokoamme parhaillaan kevään opintoja.
Kevään opintojarjonta julkaistaan kokonaisuudessan sivuillamme joulukuun aikana.

Koulutuskalenterissa opinnot näkyvät yksittäisinä opintojaksoina, mutta olemme myös koonneet sivullemme erilaisia ammatillisen osaamisen päivittämiseen liittyviä opintokokonaisuuksia. Voit opiskella opintokokonaisuudet kokonaan tai valita niistä sinulle sopivat opintojaksot. 

Tutustu ja ilmoittaudu >>


Polkuopinnot tammikussa 2019

Polkuopinnot on hyvä vaihtoehto silloin, kun tähtäät tutkintoon johtavaan koulutukseen, mutta et ole vielä saanut tai hakenut opiskelupaikkaa. Tammikuussa 2019 alkaviin tutkintoon johtaviin koulutuksiin varataan muutama paikka avoimen amk:n opiskelijoille. Voit opiskella yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa ryhmän opetussuunnitelman mukaisia opintoja. 

Ilmoittautuminen 17.12. klo 9.00 - 23.00 

Lue lisää >>


Opiskelutaitoillat

Karelia-ammattikorkeakoulun avoin AMK on mukana järjestämssä korkeakoulujen opiskelutaitoiltoja, joissa saat tukea ja vinkkejä tehokkaaseen opiskeluun!

Seuraava opiskelutaitoilta on tiistaina 11.12. klo 17.30 - 18.30 ja teemana on Tiedonhaku - kun Google ei riitä: Miten löydän korkeakouluopinnoissa tarvittavat tiedonlähteet? Tiedonhakutaitoja tarvitaan mm. tieteelliseessä kirjoittamisessa. Informaatikko Maarit Putous, Itä-Suomen yliopisto

Osallistuminen verkossa on maksutonta.     

Kirjaudu webinaariin vierailijana (enter as a guest) suoraan tästä linkistä

Tervetuloa!

Lue lisää >>