Väyläopinnot toisen asteen opiskelijoille

Tutustu ammattikorkeakouluopintoihin jo lukion tai ammatillisten opintojen aikana. Voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tai opiskella isompia opintokokonaisuuksia. Opinnot ovat sinulle ilmaisia.

Jos tulet myöhemmin Kareliaan suorittamaan AMK-tutkintoa, voit sisällyttää opinnot AMK-tutkintoosi.

Voit myös saada itsellesi Kareliasta tutkinto-opiskelupaikan ilman valintakokeita opiskelemalla erillishakuun vaadittavat väyläopinnot.

Tutustu vaihtoehtoihin!

Ammatillisen koulutuksen opiskelijat

Väyläopinnot Riverian opiskelijoille >>
Korkeakouluopintoja osaksi ammatillista tutkintoa.

Väyläopinnot ISLOn opiskelijoille >>
Väylä fysioterapeutin tutkintoon.

Väyläopinnot muiden ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille >>
Korkeakouluopintoja osaksi ammatillista tutkintoa. Opintotarjonta päivittyy kolme kertaa vuodessa. Opinnot poistuvat tarjonnasta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Yksittäiset avoimen AMK:n opinnot
Avoimen AMK:n tarjonta opintotarjonta päivittyy kolme kertaa vuodessa. Opinnot poistuvat tarjonnasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kun ilmoittaudut opintoihin, valitse ilmoittautumistyyppinä: Ilmoittaudun opintoihin. Olen toisen asteen (lukio tai ammatillinen oppilaitos) opiskelija ja opinnoista on sovittu oppilaitoksessani. Muista lisätä lisätiedot kenttään oppilaitos, jossa opiskelet.

Lukion ja kaksoistutkinnon opiskelijat

Opinnot lukiolaisille ja kaksoistutkintolaisille

Yksittäiset opintojaksot >>
Opintotarjonta päivittyy kolme kertaa vuodessa. Opinnot poistuvat tarjonnasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Kun ilmoittaudut opintoihin, valitse ilmoittautumistyyppinä: Ilmoittaudun opintoihin. Olen toisen asteen (lukio tai ammatillinen oppilaitos) opiskelija ja opinnoista on sovittu oppilaitoksessani. Muista lisätä lisätiedot kenttään lukio, jossa opiskelet.

Karelian lukioväylä >>
Lukioväylässä voi tutustua Karelia-ammattikorkeakoulun opintoihin ja hakeutua tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ilman valintakoetta. Suoritat koulutusalaan määritellyt 15 op:n opinnot Karelian avoimen AMK:n kautta. Opinnot voit suorittaa lukion aikana tai viimeistään vuoden aikana lukiosta valmistumisen jälkeen.

Lisätietoja

Jatkuvan oppimisen suunnittelija
Katja Hirvonen
katja.hirvonen(at)karelia.fi
050 5660278