opiskelija tietokoneluokassa

Valmistumisen jälkeen

Tietoa jatko-opinnoista

Amk-tutkinnon suoritettuasi ja hankittuasi 2 vuotta työkokemusta, voit hakeutua yamk-tutkintoon. Tarjolla on jatkuvasti erikoistumisopintoja ja lyhytkursseja, joista on hyötyä ammatillisessa kehittymisessäsi.

Sijoittumisen seurantakyselyt valmistuneille opiskelijoille

Teemme seurantakyselyitä, joissa keräämme tietoja työllistymisestäsi ja jatko-opinnoistasi. Kysely lähetetään noin vuoden kuluttua valmistumisestasi. Kyselyyn kannattaa vastata, koska hyödynnämme arvokkaita tietoja koulutuksen kehittämiseen ja suunnitteluun mm. työmarkkinatilanteet huomioiden.

Entä jos tutkintotodistukseni katoaa?

Säilytämme opiskelijatietojasi opiskelijarekisterissä. Mikäli tutkintotodistuksesi ja/tai opintorekisteriotteesi katoaa, voit tilata oikeaksi todistetun jäljennöksen Opiskelijapalveluista sähköpostilla, [email protected]
Opiskelijapalveluista saat myös todistuksen suorittamistasi opinnon sisällöistä.

Todistukset toimitetaan haluamasi tavan mukaan joko kirjeenä, kirjattuja kirjeenä ja/tai sähköpostilla. Ilmoita kohdassa ”Tilauksen kommentit” millä tavalla haluat ne itsellesi. Huom! Tavallisissa kirjelähetyksissä ei ole seurantaa, joten emme ota vastuuta mahdollisista katoamisista.

Toimitusaika on kaksi viikkoa. Todistuksista ja jäljennöksistä peritään hinnaston mukainen maksu. Maksut tulee suorittaa Karelia shopissa. Lisää kuitti liitteeksi, jos teet tilauksen sähköpostilla Opiskelijapalveluihin.

Saat omat opintosuorituksesi maksutta Oma Opintopolku -palvelusta, jossa voit tarkastella ja jakaa suoritustietojasi viranomaisille ja työnantajille.

Hinnasto

  • Virallisesti oikeaksi todistettu jäljennös tutkintotodistuksesta liitteineen tai erikoistumisopintojen todistuksesta liitteineen: 60 euroa/kpl. Toinen ja sitä seuraavat kappaleet tilattuna samanaikaisesti ensimmäisen kanssa 30 euroa/kpl
  • Sähköinen tutkintotodistus (1.1.2022 alkaen valmistuneet) 20 euroa. PDF-tiedosto lähetetään suojatulla sähköpostilla.
  • Oikeaksi todistetut jäljennökset muista todistuksista (lyhytkurssit, henkilöstökoulutukset) 40 euroa/kpl
  • Opintosuoritusote: Eronneet ja opintonsa keskeyttäneet opiskelijat sekä henkilöt, joilta on päättynyt opiskeluoikeus Kareliassa. 10 euroa/kpl
  • Opintojaksojen sisältöselvitykset, oikeaksi todistetut ja leimatut kopiot: perusmaksu 40 euroa + kopiot 2 euroa/kpl
    (Ota yhteyttä [email protected])
  • Opinto-oppaat 2001 – 2009. Oikeaksi todistetut ja leimatut kopiot opintojaksojen sisällöistä: perusmaksu 40 euroa + kopiot 2 euroa/kpl (Ota yhteyttä [email protected])
  • Opetussuunnitelmat 2010 ja eteenpäin. Oikeaksi todistetut ja leimatut kopiot opintojaksojen sisällöistä: perusmaksu 40 euroa + kopiot 2 euroa/kpl (Ota yhteyttä [email protected])
  • https://opinto-opas.karelia.fi/