Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen

Opiskele uudistuvan sosiaali- ja terveysalan kehittäjäksi ja johtajaksi. Tutkinto antaa sinulle valmiuksia hallita omaa asiantuntijuusaluettasi ja ymmärtää muutos- ja johtamisprosesseihin liittyviä ilmiöitä.

Verkkototeutus

 • Opiskelupaikkoja: 45
 • Tutkinnon laajuus: 90 opintopistettä
 • Kesto: 2,5 lukuvuotta
 • Tutkinto: Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto
 • Tutkintonimike: Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / Sosionomi (ylempi AMK) / 
  Terveydenhoitaja (ylempi AMK) / Master of Health Care / Master of Social Services
 • Verkkototeutus, jossa keskimäärin 1 – 5 verkko-opetuspäivää kuukaudessa. Lisäksi itsenäistä opiskelua ja verkossa tapahtuvaa ohjausta.
 • Koulutuspaikka: Verkko-opetus

Hakeminen

 • Hakuaika: 13. – 27.3.2024
 • Opiskelijavalinta: kirjallinen tehtävä

Sosiaali- ja terveysalalle tarvitaan lisää osaajia

Sosiaali- ja terveysalalle tarvitaan vahvoja osaajia, joilla on valmiudet ja osaaminen ottaa vastuu työyhteisöjen ja organisaatioiden näyttöön perustuvasta kehittämisestä ja johtamisesta.

Karelian sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa sinulle valmiudet asiantuntijuusalueesi laaja-alaiseen ymmärrykseen, muutosprosessien johtamiseen sekä vastuulliseen henkilöstöjohtamiseen muuttuvissa ja kansainvälisissä ympäristöissä.

Koulutuksen tavoitteet ja sisällöt kytkeytyvät työelämään ja kehittämis- ja johtamisasiantuntijuutesi kasvamiseen. Opiskelu tapahtuu työn ohella. 

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Sotealan johtamista ja kehittämistä työelämässä

Karelian sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen ylempi amk-tutkinto tuottaa pätevyyden julkiseen virkaan tai tehtävään. Se luo edellytykset toimia erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä kehittämis- ja johtotehtävissä niin julkisella, yksityisellä kuin kolmannella sektorilla. 

Mahdollisia työtehtäviä ovat muun muassa kehittämispäällikkö, palvelupäällikkö, osastonhoitaja, ylihoitaja, hoitotyön johtaja, suunnittelija, sosiaalipäällikkö, projektikoordinaattori, projektipäällikkö, opettaja ja erilaiset johtamistehtävät.


Katso video

Sinua voisi kiinnostaa myös