Koulutustarjonta

Ajankohtaiset koulutukset

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille monipuolisia mahdollisuuksia kouluttautua, päivittää omaa ja organisaation osaamista sekä lisätä hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla.

Psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutus

Täydennä fysioterapian osaamistasi psykofyysisen fysioterapian 15 op koulutuksessa! Psykofyysisellä fysioterapialla edistetään asiakkaan kokonaisvaltaista toimintakykyä huomioiden kehon ja mielen keskinäinen vuorovaikutus. Psykofyysisillä menetelmillä lisätään asiakkaan tietoisuutta voimavaroista, kehon hahmottamisesta, kivun lievittämisestä, stressinhallinnasta ja rentoutumisesta. Opintojen sisältö: psykofyysisen fysioterapian teoreettinen viitekehys ja traumainformoitu lähestymistapa, erityismenetelmät, mm. BBAT, sovellettu rentoutus, tanssi- ja liiketerapeuttiset keinot, psykofyysinen kivun hoito, autonomisen hermoston merkitys terveydelle ja hyvinvoinnille (esim. polyvagaaliteoria), fysioterapeutin oma prosessi ja työhyvinvointi sekä voimavarasuuntautunut työskentelytapa.
Vaatimuksena koulutukseen hakemiseen on 2 vuoden työkokemus fysioterapeutin työstä.

Koulutusaika: 23.4.2021 — 9.4.2022
Koulutuspaikka: Karelia-ammattikorkeakoulu, Tikkarinne 9, 80200 Joensuu
Osallistujahinta: 1850 € (hintaan sisältyy alv). Koulutuksen voi maksaa useammassa erässä.
Ilmoittautuminen: Huom! Suuren kysynnän vuoksi ryhmä on täynnä. Ilmoitamme tässä, mikäli koulutuspaikkoja vapautuu. Linkki Webropol ‑ilmoittautumislomakkeeseen
Lue lisää koulutusesitteestä » Psykofyysisen fysioterapian koulutus ‑esite

Lean Six Sigma Black Belt

Black Beltit tekevät työtä Lean Six Sigma ohjelmissa ja projekteissa sekä valmentavat ja ohjaavat projektitiimiä menetelmän ja työkalujen soveltamisessa. Lean Six Sigma Black Belt ‑koulutuksessa opit Lean Six Sigma DMAIC ‑menetelmän ja tarvittavien ohjelmien käytön oman kehitys-/parannusprojektin avulla käytännössä. Koulutus on suunnattu prosessien kehitystyöstä vastaaville esimiehille, asiantuntijoille ja johdolle teollisuudessa, palveluyrityksissä ja julkisella sektorilla. Lean Six Sigma Black Belt –koulutus perustuu laajaan tilastolliseen ja kvantitatiiviseen ongelmanratkaisumetodiikkaan. Se noudattaa Amerikan laatuyhdistyksen (ASQ) Body of Knowledge ‑tietosisältöä (BOK). Tietopohjaa on täydennetty ja sovellettu suomalaiseen koulutuspohjaan sopivaksi ylittäen näin ASQ:n vaatimukset. Koulutusohjelmassa yhdistetään perinteinen koulutus, interaktiivinen ohjelmistokoulutus (Minitab) ja käytännön projektit. Koulutus järjestetään yhteistyössä Quality KnowHow Karjalainen Oy:n kanssa. Koulutus toteutetaan lähi- ja etäluentoina ja työpajoina, sisältäen käytännön harjoituksia ja oman organisaation kehitysprojektin.

Seuraava koulutus:  10.2.2021 — 4.11.2021
Osallistujahinta 9000 € + alv 24 % (sis. koulutuksen ja koulutusmateriaalit)
Huom! Muista yrityskohtainen Täsmäkoulutustukimahdollisuus.

Lue lisää koulutusesitteestä » Lean Six Sigma Black Belt ‑koulutus
Ilmoittaudu koulutukseen 15.1.2021 mennessä » Linkki Webropol ‑ilmoittautumislomakkeeseen
Lue edellisestä Black Belt ‑toteutuksesta » Black Belt — mestarin opissa

Yhteystiedot

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

palvelut[at]karelia.fi

» Tiesitkö, että osaan yrityskoulutuksistamme voit saada jopa 70 % tukea. Lue lisää!

» Tutustu myös Avoimen AMK:n tarjoamiin koulutuksiin.