Opiskelijat apunasi

Karelian opiskelijat etsivät jatkuvasti työharjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaiheita. Opiskelijaryhmät tekevät mielellään yhteistyötä työelämän edustajien kanssa myös erilaisten opintojaksojen aikana. Voit antaa opiskelijoille ja heitä ohjaaville opettajille tehtäväksi käytännön tarpeesta syntyviä projekteja. Yhteistyöstä hyötyvät molemmat: opiskelijat voivat ottaa tuntumaa työelämään ja yritykset pääsevät hyödyntämään tulevaisuuden tekijöiden osaamista ja tuoreita näkökulmia.

Valmistuvilla opiskelijoilla on tuoretta tietoa, taitoa ja intoa päästä soveltamaan osaamistaan työelämään. Ilmoita avoimista tehtävistä meille, autamme mielellämme löytämään oikeanlaisen osaajan.

Tuudo-sovellus toimii ilmoituskanavana

Työnantajana voit veloituksetta jättää ilmoituksen avoimesta työ- ja harjoittelu­paikasta tai opinnäytetyöstä Karelian opiskelijoille.

Voit tarjota opiskelijoille myös erilaisia projekti- tai opinnäytetyöaiheita. Työnantaja täyttää työpaikan tiedot tietokoneella selaimessa (klikkaa alla olevaa nappia). Paikat näkyvät opiskelijoilla Tuudo-sovelluksessa kännykässä, jota he hyödyntävät päivittäin opiskeluissaan.

Tuudo-ilmoituksen tekeminen on yritykselle maksutonta, mutta vaatii ensimmäisellä kerralla rekisteröitymisen.

Työpaikkoihin liittyen lisätietoja antavat uravalmentajat:
Satu Saarinen, [email protected]
Niina Pennanen, [email protected]

Lisätietoja Urapalveluista ja Tuudo-sovelluksesta

Yritysten aulainfot Karelian kampuksilla

Työelämän edustaja, haluatko tulla tapaamaan Karelian opiskelijoita kampuksillemme?

Voit tulla esittelemään yritystä ja kertomaan opiskelijoille harjoittelu- ja työpaikoista tai muista toimeksiannoista. Varaamme sinulle esittelypöydän kampuksen aulatilaan. Markkinoimme aulainfoanne opiskelijoiden suuntaan.

Sovi aulainfon ajankohdasta Karelian Urapalveluiden kanssa. Ota yhteyttä [email protected].

Yhteystiedot

Satu Saarinen
lehtori
satu.saarinen[at]karelia.fi
puh. 050 311 9469

Niina Pennanen
projektiasiantuntija
niina.pennanen[at]karelia.fi
puh. 050 330 4719