Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu siirtyy keski­viik­kona etäopetukseen

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu siirtyy keski­viik­kona etäopetukseen

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu jatkaa mahdol­li­sim­man normaa­lia toimin­taa koro­na­vi­ruse­pi­de­miasta huoli­matta. Kare­liassa ei ole tois­tai­seksi havaittu koro­na­tar­tun­toja. Karelia pyrkii aktii­vi­sesti osal­taan hidas­ta­maan epide­mian leviä­mistä. Tämän takia Karelia siirtää opetuk­sen ja opis­ke­lun pääsään­töi­sesti verk­koon keski­vii­kosta 18. maalis­kuuta alkaen. Kampuk­set ovat tois­tai­seksi normaa­listi auki.

Karelia suosit­te­lee koko henki­lö­kun­nalle etätyön teke­mistä aina kun se on mahdol­lista. Lisäksi Karelia suosit­te­lee vahvasti vält­tä­mään kaikkea matkus­ta­mista. Työmat­kat ovat kiel­let­tyjä tois­tai­seksi ulko­maille ja koti­maassa. Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu ei ota tois­tai­seksi lain­kaan vastaan kansain­vä­li­siä vieraita. Kaikki kokouk­set pyri­tään toteut­ta­maan etänä.

Ulko­mailta palaa­vien työn­te­ki­jöi­den ja opis­ke­li­joi­den on jäätävä kotiin etätyö­hön tai -opis­ke­luun 14 vuoro­kau­den ajaksi ennen paluu­taan oppi­lai­tok­seen. Opis­ke­li­joille ei suosi­tella kansain­vä­li­siin vaih­toi­hin lähte­mistä toistaiseksi.

Työn­te­kijä voi tois­tai­seksi jäädä 7 päivän sairaus­lo­malle omalla ilmoituksellaan.