student making a test in a laboratory

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme eri alojen asiantuntijapalveluita, joiden tuottamisessa hyödynnämme asiantuntijoidemme osaamista, monipuolista työelämäyhteistyötä, vahvaa kumppanuustoimintaa sekä tarkoituksenmukaisia tiloja ja välineitä. Voit valita joko valmiita palvelukokonaisuuksia tai yksinkertaisesti kertoa meille tarpeestasi, niin tarjoamme organisaatiollesi sopivaa palvelua.

Testaa, mittaa ja mallinna tiloissamme! Käytämme palvelujen toteuttamisessa hyödyksi erilaisia oppimis- ja tutkimusympäristöjä, jotka sijaitsevat kampuksillamme. Modernien tilojen ja laboratorioiden avulla pystymme tarjoamaan mm. laadukkaita tekniikan testauspalveluita, biotalouden, ikäosaamisen ja hyvinvoinnin palveluita sekä simulaatiopalveluita.

Tule yhteistyökumppaniksi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioprojekteihin! TKI-toimintamme tavoitteena on uusien ja jo olemassa olevien palveluiden, tuotteiden, menetelmien, välineiden ja prosessien kehittäminen sekä käytännön ongelmien ratkaiseminen. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta tuottaa uutta tietoa ja osaamista sekä työelämään että opetuksen sisältöihin ja työtapoihin.

Asiantuntijat palveluksessasi

PALVELUALA

HAE PALVELUITA HAKUSANALLA


Yhteystiedot

TKI-päällikkö Marika Turkia
marika.turkia[at]karelia.fi
puh. 050 409 6026

TKI-asiantuntija Marja-Liisa Ruotsalainen
marja-liisa.ruotsalainen[at]karelia.fi
puh. 050 597 0882