Kampukset

Karelia-ammattikorkeakoulussa arvostetaan monialaisuutta ja yhteistyötä yli perinteisten koulutusalarajojen. Kampuksilla sijaitsevat osaamiskeskukset yhdistävät opiskelun työelämään sekä tutkimus- ja kehitystoimintaan. Innostavat opettajat sekä työelämän asiantuntijat tekevät opiskelusta käytännönläheistä ja motivoivaa. Kampukset sijaitsevat kävely- tai pyöräilyetäisyyden päässä toisistaan.

Katso kampusten aukioloajat

Katso kampusten sijainnit kartalla

Tikkarinne-kampus

Tikkarinne-kampuksella opiskelee sosiaali- ja terveysalan sekä media-alan opiskelijoita. Opetusta tarjotaan viidessä eri amk-tutkintoon johtavassa koulutuksessa: fysioterapeutti-, geronomi-, sairaanhoitaja-, sosionomi- ja terveydenhoitajakoulutus. Ylempään AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on kaksi: sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutus sekä ikäosaamisen kehittämisen ja johtamisen koulutus, joka toteutetaan kokonaan verkossa. Tikkarinteellä sijaitsee lisäksi sosiaali- ja terveysalan oppimis- ja palveluympäristö TARMO.

Tikkarinne-kampuksella toimivat lisäksi opiskelijalle tärkeät palvelut: Karelia-amk:n Opiskelijapalvelut ja Hakijapalvelut, kirjasto Pisara, opiskelijaterveydenhuolto ja tutkimus- ja kansainvälistymispalvelut. Tikkarinteen kampukselta löytyy myös ammattikorkeakoulun hallinto.

Osoite: Tikkarinne 9, 80200 Joensuu
Pysäköintiohjeet Tikkarinne-kampuksella.

Wärtsilä-kampus

Wärtsilä-kampuksella opiskelee liiketalouden, matkailun, tekniikan ja luonnonvara-alan opiskelijoita. Opetusta tarjotaan konetekniikassa rakennustekniikassa, talotekniikassa, sekä energia- ja ympäristötekniikassa. Lisäksi kampuksella opiskelevat liiketalouden, matkailun, tietojenkäsittelyn sekä metsätalouden opiskelijat. Wärtsilä-kampus on kansainvälinen, sillä International Business- ja Industrial Management, sekä (vuodesta 2023) alkaen Information Technology -koulutukset kokoavat opiskelijoita ympäri maailmaa. Ylempään amk-tutkintoon johtavaa koulutuksia on kaksi: teknologiaosaamisen johtaminen, sekä johtaminen ja liiketoimintaosaaminen. Tietojenkäsittelyn opetus toteutetaan kokonaan verkossa.

Osoite: Karjalankatu 3, 80200 Joensuu
Pysäköintiohjeet Wärtsilä-kampuksella