Avoin työpaikka: terveysalan lehtori

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

Terveysalan lehtoria

1.8.2020 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lehtorin tehtäviin kuuluvat terveysalan opetus eri osaamisalueilla ja palveluympäristöissä sekä opinnäytetöiden ja kehittämistehtävien ohjaus. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä maksullinen palvelutoiminta.

Painotamme valinnassa:
- terveydenhoidon asiakastyön ja erityisesti lastenneuvolatyön kokemusta,
- laaja-alaista terveyden edistämisen osaamista,
- näyttöä tai näkemystä yhteiskunnallisesta terveydenhoitotyöstä,
- palveluohjausosaamista,
- valmiutta digitaalisissa oppimisympäristöissä toimimiseen ja kehittämiseen,
- valmiutta toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä
- sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Opetuskokemus ja työkokemus työterveyshuollosta katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja terveydenhoitajatyön kokemusta sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus Kuntarekryssä ansioluetteloineen keskiviikkoon 29.4.2020 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Henna Myller, p. 050 438 7548, henna.myller@karelia.fi) ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki (jaana.tolkki@karelia.fi, puh. 050 408 7932).