Karelia-ammattikorkeakoulu tarjoaa maksuttomia opintoja työttömille ja lomautetuille

Karelia-ammattikorkeakoulun avoimen amk:n kevään 2021 opintotarjonta on julkaistu ja ilmoittautuminen on alkanut vilkkaasti.

- Opintotarjonta on laajentunut entisestään. Ajankohtaisia ja uusia teemoja ovat muun muassa digitaidot, ilmastoviisas toiminta, voimavaralähtöinen perhetyö sekä aktiivisen ikääntymisen asiantuntijuus, kertoo erikoissuunnittelija Mervi Lätti.

Kevään opintotarjonnassa on useita opintoja, jotka ovat kaikille maksuttomia.

- Työttömien ja lomautettujen mahdollisuutta osaamisen kehittämiseen tuetaan niin, että heille kaikki avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat maksuttomia. Uutta on myös se, että Karelian tutkintokoulutuksista valmistuneet alumnit voivat opiskella maksuttomasti kaksi vuotta valmistumisensa jälkeen, jatkaa Lätti.

Avoin ammattikorkeakoulu on mahdollisuus kaikille opiskelusta kiinnostuneille iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Suurin osa koulutuksista toteutetaan verkko-opintoina.

Lisätietoja opinnoista ja maksuttomuudesta www.karelia.fi/avoinamk