Karelia laittaa juhlan kunniaksi pohjois­kar­ja­lais­ten digi­tai­toja kuntoon

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu tarjoaa 300 vuotta täyt­tä­vän Pohjois-Karja­lan maakun­nan kunniaksi ilmai­sen Digi­tai­dot kunnolla vauh­tiin -verkkokurssin.

Maksut­to­malle ja katta­valle verk­ko­kurs­sille ilmoit­tau­du­taan tästä. Opinnot toteu­te­taan nonstop-opin­toina eli opis­ke­lija voi ilmoit­tau­tua opin­toi­hin milloin tahansa ennen ilmoit­tau­tu­mi­sa­jan päät­ty­mistä. Opinnot voi suorit­taa itse­näi­sesti ja oman aika­tau­lun mukaan. Opetet­ta­via ohjel­mis­toja ovat mm. Word, Excel, Power­Point ja Teams.

– Halusimme antaa juhla­vuo­den kunniaksi kaikille pohjois­kar­ja­lai­sille lentä­vän lähdön työssä, opis­ke­lussa tai harras­tuk­sissa tarvit­ta­viin perus­tai­toi­hin, toteaa Kare­lian rehtori Petri Raivo.

– Ohjel­mis­to­jen perus­teel­li­nen hallinta tekee työstä luovem­paa, suju­vam­paa ja varmasti nautin­nol­li­sem­paa. Se on tänä päivänä myös yksi menes­ty­mi­sen perus­pi­la­reista, sillä doku­ment­tien ammat­ti­mai­nen ilme ja hyvä käytet­tä­vyys toimi­vat aina teki­jänsä käyntikorttina.