Avoin työpaikka: oppimisympäristökoordinaattori

Karelia Ammat­ti­kor­kea­koulu Oy hakee

OPPIMISYMPÄRISTÖKOORDINAATTORIA opin­to­va­paan sijai­seksi ajalle 1.8.2021-30.4.2023

Oletko pohti­nut työs­ken­te­le­väsi joskus koulu­tusor­ga­ni­saa­tiossa? Nyt sinulla on mahdol­li­suus kokeilla työtä määrä­ai­kai­sessa tehtä­vässä Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa. Tule meidän aktii­vi­seen työyh­tei­söömme mukaan.

Tehtä­viin kuuluu oppi­mi­sym­pä­ristö TARMOn toimin­nan koor­di­nointi ja opis­ke­li­jaoh­jaus yhdessä toisen oppi­mi­sym­pä­ris­tö­koor­di­naat­to­rin kanssa. TARMOn toimin­taan liittyy yhteis­työ kump­pa­nuus­ver­kos­to­jen ja korkea­kou­lu­yh­tei­sön kanssa.

Paino­tamme valin­nassa
– tervey­den ja hyvin­voin­nin edis­tä­mi­sen osaa­mista
– kykyä johtaa moniam­ma­til­li­sia opis­ke­li­ja­tii­mejä
– moniam­ma­til­lista ja verkos­to­työ­osaa­mista
– suun­nit­telu- ja kehit­tä­mis­osaa­mista
– yhteis­työ- ja tiimi­työs­ken­te­ly­tai­toja
– paineen­sie­to­ky­kyä ja koko­nai­suuk­sien hallin­taa
– itse­näistä päätök­sen­te­ko­tai­toa ja itsensä johta­mista
– työme­ne­tel­mien ja -väli­nei­den hallin­taa, erityi­sesti digi­taa­li­sia valmiuk­sia
– hyviä vies­tintä- ja vuorovaikutustaitoja

Edel­ly­tämme haki­jalta sairaan­hoi­taja (AMK) tutkin­toa sekä työko­ke­musta sosi­aali- ja tervey­den­huol­lon alueelta. Eduksi katsomme tervey­den­hoi­taja (AMK) tutkin­non, kolman­nen sekto­rin tunte­mi­sen ja englan­nin kielen taidon.

Tehtävä on määrä­ai­kai­nen ja sen ehdot määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n yksi­tyi­sen työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Palkka tehtä­vä­koh­tai­sine palka­no­si­neen on 2500-2800 euroa/kk. Tehtä­vä­koh­tai­nen palkan­osa määräy­tyy tehtä­vän vaati­vuu­den, vaikut­ta­vuu­den ja moni­puo­li­suu­den sekä valit­ta­van henki­lön osaa­mi­sen ja tutkin­non perus­teella. Tehtä­vässä nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa.

Jätä hakemus ansio­luet­te­loi­neen keski­viik­koon 28.4.2021 klo 12:00 mennessä Kunta­rek­ryssä.

Lisä­tie­toja tehtä­vistä antavat työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki, [email protected], puh. 050 408 7932 ja tehtä­vän sisäl­lön osalta koulu­tus­pääl­likkö Anna-Riitta Mikko­nen, [email protected], puh. 050 533 5514.