Avoin työpaikka: tervey­sa­lan opet­taja syksyksi 2021

Karelia Ammat­ti­kor­kea­koulu Oy hakee

TERVEYSALAN OPETTAJAA
määrä­ai­kai­seen työsuh­tee­seen ajalle 1.8.2021-31.12.2021

Opet­ta­jan tehtä­viin kuulu­vat hoito­työn opetus ja harjoit­te­lun ohjaus eri osaa­mi­sa­lueilla ja palve­lu­ym­pä­ris­töissä sekä opin­näy­te­töi­den ohjaus.

Paino­tamme valin­nassa:
– Laaja-alaista hoito­työn osaa­mista, koulu­tusta ja työko­ke­musta asiakas/potilastyöstä
– valmiutta digi­taa­li­sissa oppi­mi­sym­pä­ris­töissä toimi­mi­seen,
– englan­nin ja suomen kielen suul­lista ja kirjal­lista taitoa.

Opetus­ko­ke­mus katso­taan eduksi.

Arvos­tamme hyviä vies­tintä- ja vuoro­vai­ku­tus­tai­toja, vastuul­lista ja oma-aloit­teista työs­ken­te­ly­otetta sekä kykyä luoda ja yllä­pi­tää toimi­via alaan liit­ty­viä verkos­toja.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa ylempää korkea­kou­lu­tut­kin­toa, sairaan­hoi­ta­jan tai tervey­den­hoi­ta­jan tutkin­toa ja vähin­tään 3 vuoden työko­ke­musta tervey­sa­lalta.

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Lisäksi eduksi katso­taan vähin­tään 35 opin­to­vii­kon tai 60 opin­to­pis­teen laajui­set opet­ta­jan peda­go­gi­set opinnot. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n yksi­tyi­sen opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­nen työaika on 760-1600 luku­vuo­dessa. Tarkempi työaika sovi­taan valit­ta­van henki­lön kanssa huomioi­den henki­lön kokemus ja osaaminen.

Jätä hakemus ansio­luet­te­loi­neen keski­viik­koon 28.4.2021 klo 12.00 mennessä Kunta­rek­ryssä.

Lisä­tie­toja tehtä­vistä antavat tehtä­vän sisäl­lön osalta koulu­tus­pääl­likkö Henna Myller, p. 050 438 7548, [email protected]) ja työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki ([email protected], puh. 050 408 7932).