Avoin työpaikka: fysio­te­ra­pian opet­taja luku­vuo­deksi 2021-2022

Karelia Ammat­ti­kor­kea­koulu Oy hakee

FYSIOTERAPIAN OPETTAJAA
määrä­ai­kai­seen työsuh­tee­seen ajalle 1.8.2021-31.7.2022.

Oletko pohti­nut opet­ta­jaksi ryhty­mistä? Nyt sinulla on mahdol­li­suus kokeilla opet­ta­jan työtä määrä­ai­kai­sessa tehtä­vässä Kare­liassa. Tule meidän aktii­vi­seen työyh­tei­söömme mukaan.

Tehtä­viin kuulu­vat fysio­te­ra­pian opetus eri osaa­mi­sa­lueilla ja palve­lu­ym­pä­ris­töissä sekä opin­näy­te­töi­den ohjausta.

Paino­tamme valin­nassa
– laaja-alaista näke­mystä fysio­te­ra­pian asian­tun­ti­jana, sisäl­töinä mm. fysio­te­ra­piay­rit­tä­jyys ja johta­mi­nen, sote-palve­lu­jär­jes­tel­mä­osaa­mi­nen, harjoit­te­lun ohjaus, kuntou­tus, ikäosaa­mi­nen ja tules.
– itsensä johta­mista
– yhteis­työ- ja tiimi­työs­ken­te­ly­ky­kyä
– työme­ne­tel­mien ja -väli­nei­den hallinta, erityi­sesti digi­taa­li­sia valmiuk­sia
– vies­tintä- ja vuoro­vai­ku­tus­tai­toja
– kehit­tä­mis­val­miuk­sia

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa ylempää korkea­kou­lu­tut­kin­toa, fysio­te­ra­peu­tin tutkin­toa ja vähin­tään kolmen vuoden työko­ke­musta fysio­te­ra­piasta. Opet­ta­juu­den valmiu­det englan­niksi on edel­ly­tys tehtä­vän menes­tyk­sek­käälle hoitamiselle.

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Eduksi katso­taan vähin­tään 35 opin­to­vii­kon tai 60 opin­to­pis­teen laajui­set opet­ta­jan peda­go­gi­set opinnot ja opet­ta­ja­ko­ke­mus. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukaisesti.

Työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti opet­ta­jan työaika on 760 – 1600 tuntia vuodessa. Tässä tehtä­vässä arvioitu työaika on 100 %. Tarkempi työmäärä ja -työaika sovi­taan valit­ta­van henki­lön kanssa huomioi­den osaa­mi­nen sekä valmius tehtä­vän hoitamiseen.

Jätä hakemus ansio­luet­te­loi­neen 28.4.2021 klo 12:00 mennessä Kunta­rek­ryssä.

Lisä­tie­toja tehtä­vistä antavat tehtä­vän sisäl­lön osalta koulu­tus­pääl­likkö Anna-Riitta Mikko­nen, [email protected], p. 050 533 5514 ja työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki, [email protected], puh. 050 408 7932.