Avoin työpaikka: tuotan­toau­to­maa­tion lehtori

Karelia Ammat­ti­kor­kea­koulu Oy hakee

TUOTANTOAUTOMAATION LEHTORIA
1.11.2021 alkaen tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lehto­riin tehtä­viin kuulu­vat kone­tek­nii­kan koulu­tuk­sen ammat­tiai­nei­den opetus, harjoit­te­lui­den ja opin­näy­te­töi­den ohjaus sekä osal­lis­tu­mi­nen ammat­ti­kor­kea­kou­lun hanke- ja palveluliiketoimintaan.

Paino­tamme valin­nassa
– tuotan­toau­to­maa­tion ja tuotan­non tieto­jär­jes­tel­mien osaa­mista
– suun­nit­te­luoh­jel­mis­to­jen hallin­taa
– moni­puo­lista alan työko­ke­musta ja verkos­toja
– näyttöä oman osaa­mi­sen kehit­tä­mi­sestä
– verkko-opetuk­sen valmiuk­sia
– valmiutta opettaa englan­nin kielellä
– vastuul­lista ja oma-aloit­teista työs­ken­te­ly­otetta sekä
– hyviä vies­tintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Opetus­ko­ke­mus katso­taan eduksi.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa ylempää korkea­kou­lu­tut­kin­toa sekä vähin­tään kolmen vuoden auto­maa­tioon tai koneen­suun­nit­te­luun liit­ty­vää työkokemusta.

Lisäksi edel­ly­te­tään vähin­tään 35 opin­to­vii­kon tai 60 opin­to­pis­teen laajui­set opet­ta­jan peda­go­gi­set opinnot, jotka voi suorit­taa kolmen vuoden kuluessa työsuh­teen alkamisesta.

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivista ry:n opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Valitun on esitet­tävä hyväk­syt­tävä lääkä­rin­to­dis­tus tervey­den­ti­las­taan ennen työsuh­teen alkamista.

Jätä hakemus ja ansio­luet­telo maanan­taina 13.9. klo 15.00 mennessä Kunta­rek­ryssä.

Lisä­tie­toja tehtä­västä antavat tehtä­vän sisäl­lön osalta koulu­tus­pääl­likkö Ulla Asikai­nen, [email protected], 050523 4355 ja työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki, [email protected], 050 408 7932.