Kare­liassa haussa 200 opis­ke­lu­paik­kaa tammi­kuussa alka­viin koulutuksiin

Korkea­kou­lu­jen syksyn yhteis­haku alkaa keski­viik­kona 1.9. ja jatkuu 15.9.2021 saakka. Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa on haussa kuusi sosi­aali- ja tervey­sa­lan AMK-tutkin­toon johta­vaa koulu­tusta, jotka toteu­te­taan päivä- ja moni­muoto-opin­toina. Moni­muoto-opin­toina ovat haussa gero­no­min, fysio­te­ra­peu­tin, sairaan­hoi­ta­jan ja sosio­no­min (AMK) koulu­tuk­set, joissa on lähio­pe­tusta 5 – 10 päivää kuukau­dessa ja jotka on mahdol­lista osit­tain suorit­taa työn ohella. Sairaan­hoi­ta­jan ja tervey­den­hoi­ta­jan (AMK) -koulu­tuk­set ovat haussa päivätoteutuksina.

Kare­liassa on ensim­mäistä kertaa uutena haku­koh­teena Gero­nomi (AMK)-koulutus, joka sovel­tuu kaikille ikäys­tä­väl­lis­ten palve­lui­den kehit­tä­mi­sestä kiin­nos­tu­neille ja jo alalla työskenteleville.

Kaik­kiin koulu­tuk­siin haetaan Opin­to­po­lussa osoit­teessa opintopolku.fi. Opis­ke­li­joita vali­taan koulu­tuk­siin useam­malla eri valin­ta­ta­valla, joista ylei­sim­mät ovat todis­tus­va­linta sekä marras­kuun alussa järjes­tet­tävä AMK-valintakoe.

Opinnot alkavat tammi­kuussa 2022.