Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu juhlii luku­vuo­den avausta verkossa

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu luku­vuosi 2021- 2022 avataan tänään tors­taina 2.9.2021 klo 13 alkaen suorassa verk­ko­lä­he­tyk­sessä. Avajais­ten ohjel­massa on muun muassa tiede- ja kult­tuu­ri­mi­nis­teri Antti Kurvi­sen etäter­veh­dys sekä virtu­aa­li­tai­kuutta, kun ruudun ääreen ilmes­tyy virtu­aa­li­tai­kuri Joni Pakanen teke­mään taikojaan.

– Opis­ke­li­joi­den ja henki­lös­tön yhtei­set vuoden kier­toon liit­ty­vät ritu­aa­lit ovat aina olleet tärkeä osa korkea­kou­lu­yh­tei­sömme yhtei­söl­li­syy­den raken­ta­mista. Tämä verkossa järjes­tet­tävä avajais­ta­pah­tuma tarjoaa hienon lähtö­lau­kauk­sen uuteen luku­vuo­teen, kertoo rehtori Petri Raivo.

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa on aloit­ta­nut opin­tonsa tänä syksynä noin 1000 uutta tutkinto-opiskelijaa.

– Meille tullut opis­ke­lija on tehnyt hyvän valin­nan. Haki­joille tehdyn kyselyn mukaan Kare­lialla on erit­täin hyvä maine. Meistä pide­tään, olemme laadu­kas, oppi­mis­tu­lok­semme ovat hyvät, samoin oppi­mi­sym­pä­ris­tömme. Myös opis­ke­li­ja­tyy­ty­väi­syys on Kare­liassa ollut jo pitkään erit­täin hyvällä tasolla. Toivo­tan kaikille uusille ja jatka­ville opis­ke­li­joille sekä henki­lös­tölle oikein hyvää alka­nutta luku­vuotta, jatkaa rehtori Raivo.

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun kampuk­set on avattu nyt elokuussa. Karelia pyrkii turvaa­maan kaikille ryhmille ja opis­ke­li­joille sään­nöl­li­sen mahdol­li­suu­den lähio­pe­tuk­seen. Kontak­tio­pin­toja on erityi­sesti tänä syksynä aloit­ta­ville ja koro­nae­pi­de­mian aikana opin­tonsa aloit­ta­neille opis­ke­li­ja­ryh­mille. Kare­liassa opis­ke­lee yhteensä noin 3700 opis­ke­li­jaa kahdella eri kampuk­sella, Tikka­rin­teellä ja Wärtsilässä.

Avajais­ten ohjelma sekä linkki lähe­tyk­seen löyty­vät osoit­teesta www.karelia.fi/kareliafest