Kare­liassa käyn­nis­tyy Etäte­ra­pia­pal­ve­lui­den asian­tun­tija -koulutus

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu ja Savonia-ammat­ti­kor­kea­koulu järjes­tä­vät yhteis­työssä Etäte­ra­pia­pal­ve­lui­den asian­tun­tija -korkea­kou­lu­diplo­mi­kou­lu­tuk­sen 30 op verkossa 20.1.-30.11.2022 Koulu­tus on tarkoi­tettu kaikille terapia-alan tutkin­non suorit­ta­neille ammat­ti­lai­sille esim. fysio-, toiminta-, jalka- ja puhe­te­ra­peu­tit sekä psykoterapeutit.

Koulu­tuk­sessa pereh­dy­tään etäte­ra­pioissa hyödyn­net­tä­viin tekni­siin ja digi­taa­li­siin väli­nei­siin käytän­nöin kokei­luin ja testauk­sin sekä virtu­aa­liym­pä­ris­tössä tapah­tu­vaan eri ikäis­ten verk­ko­vuo­ro­vai­ku­tuk­seen ja -ohjauk­seen. Koulu­tuk­sen aikana testa­taan ja kokeil­laan myös erilai­sia ratkai­suja ja väli­neitä opis­ke­li­jan oman asiak­kaan kanssa Opinnot suori­tet­tu­aan opis­ke­lija saa etäte­ra­pia-asian­tun­ti­jan osaa­mis­mer­kin eli Open Badgen.

Lisä­tie­toja koulu­tuk­sesta ja ilmoit­tau­tu­mi­set 16.11.2021 mennessä https://kareliastagging.meitadev.fi/etaterapiapalveluiden-asiantuntija/