Kare­lian Digi­vi­sio 2030 muutos­oh­jel­man suunnitelma

Tors­taina 15.12.2022 lähti Kare­lian oma muutos­oh­jel­ma­suun­ni­telma Digi­vi­sio 2030 -hank­keelle. Muutos­oh­jel­massa on kuvattu Kare­lian omia tavoit­teita suhteessa Digi­vi­sio 2030 -hank­keen tavoit­tei­siin. Kare­lian stra­te­gi­set valin­nat istuvat erit­täin hyvin Digi­vi­sio 2030 -hank­keen tavoit­tei­siin. Lisäksi Kare­liassa on meneil­lään paljon hank­keita, joiden tavoit­teena on tukea digi­taa­li­suu­den edis­ty­mistä. Olemme enna­koi­neet Kare­liassa hyvin digi­taa­li­suu­den kehittämistä.

Konkreet­ti­sesti digi­taa­li­suus Kare­liassa tarkoit­taa esimer­kiksi sähköi­siä palve­luja, mikro-opetuk­sen ja Avoimen amk:n opetuk­sen virtu­aa­lis­ta­mista ja tarjon­taa Digi­vi­sio 2030 -hank­keen tuot­ta­malle tarjot­ti­melle. Toki kaikkea opetusta ei tarvitse virtua­li­soida, mutta tavoit­teena on moni­puo­lis­taa opetus­ma­te­ri­aa­lia laaduk­kailla tuotok­silla. Tavoit­teena meillä on saada tuki- ja tuotan­to­tii­min toiminta tuke­maan entistä enemmän opet­ta­jien sisällöntuotantoa. 

Moni­puo­li­sen opetus­tuo­tan­non kehit­tä­mi­seksi Digi­vi­sio 2030 -hanke tuottaa webi­naa­reja, studioita ja koulu­tuk­sia digi­taa­li­suu­teen liit­tyen. Ensi vuoden puolella siellä on tulossa mm. käsi­kir­joit­ta­mi­seen liit­ty­vää tietoa. Itse olen jo tämän muuta­man kuukau­den aikana saanut paljon tietoa, mitä kaikkea liittyy digi­taa­li­suu­den kehittämiseen.

Digi­vi­sio 2030 -hank­keella tarjolla webi­naa­reja, studioita ja koulu­tuk­sia! Käy seuraa­massa Digi­vi­sio 2030 -hank­keen tapah­tu­mia tästä.

Blogimme jää joulu­tauolle 21.12.2022-16.1.2023. Tapaamme jälleen tammikuussa.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Blogin on kirjoit­ta­nut muutos­koor­di­naat­tori Anna-Riitta Mikkonen