Kirjas­ton vuoden asiakas valittu

Kare­lian kirjasto palkit­see joka syksy vuoden kirjas­toa­siak­kaan. Kirjas­ton asiak­kaaksi 2022-2023 valit­tiin Maija Romp­pa­nen. Kare­lian kirjasto luovutti Maija Romp­pa­selle Vuoden asiak­kaan kunnia­kir­jan Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun luku­vuo­den avajai­sissa 19.9.2023.

Maija on kirjas­tomme yksi pitkä­ai­kai­sim­mista asiak­kaista. Hän on eläk­keellä olles­saan omis­tau­tu­nut opis­ke­le­maan ja tehnyt jo yhden väitös­kir­jan ja kirjoit­taa parhail­laan seuraa­vaa pro gradu -tutkiel­maansa. Maija on tullut tutuksi kirjas­tomme sään­nöl­li­senä asiak­kaana laina­tes­saan kirjoja opinnäytetöihinsä.

Kunnia­kir­jalla ja kirja­lah­jalla Kare­lian kirjasto haluaa kiittää Maija Romp­pasta hänen inspi­roi­vasta esimer­kis­tään sekä sitou­tu­mi­ses­taan elini­käi­seen oppi­mi­seen. Hän on oival­li­nen malli siitä, miten tiedon­ja­noa voi pitää yllä ja syven­tää läpi elämän. Kirjas­ton asiak­kaana Maija ei ole pelkäs­tään tiedon­ja­noi­nen, vaan myös vastuul­li­nen lainaaja. Hän pitää huolta siitä, että uusii lainat ajallaan.

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun kirjasto toivot­taa Maijalle oppi­mi­sen iloa ja menes­tystä opintoihin!