Noudathan varauksesi myös itseopiskeluviikolla

Omatoimikirjasto on avoinna itseopiskeluviikollakin (16.-20.10), ja käsittelemme varauksia normaaliin tapaan.

Varaustennoutohyllyssä on nyt kirjoja, joilla on noutopäiviä itseopiskeluviikolla. Muistathan siis noutaa varauksesi tai perua sen, jos et pääse sitä noutamaan itseopiskeluviikolla. Noutamattomasta/peruuttamattomasta varauksesta veloitamme 1 euron käsittelymaksun / varaus.

Muista myös uusia tai palauttaa lainasi, sillä eräpäiviä on itseopiskeluviikollakin. Uusiminen käy nopeasti Tuudossa, mutta voit myös uusia lainojasi Karelia-Finnassa. Voit palauttaa lainojasi kirjaston ulkopuolella olevan palautusautomaatin kautta.

Kirjaston aukioloajat näet Karelia-Finnasta. Siellä voit laittaa meille viestiä chatin kautta tai vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu.kirjasto(a)karelia.fi.