Noudat­han varauk­sesi myös itseopiskeluviikolla

Omatoi­mi­kir­jasto on avoinna itseo­pis­ke­lu­vii­kol­la­kin (16.-20.10), ja käsit­te­lemme varauk­sia normaa­liin tapaan. 

Varaus­ten­nou­to­hyl­lyssä on nyt kirjoja, joilla on nouto­päi­viä itseo­pis­ke­lu­vii­kolla. Muis­tat­han siis noutaa varauk­sesi tai perua sen, jos et pääse sitä nouta­maan itseo­pis­ke­lu­vii­kolla. Noutamattomasta/peruuttamattomasta varauk­sesta veloi­tamme 1 euron käsit­te­ly­mak­sun / varaus. 

Muista myös uusia tai palaut­taa lainasi, sillä eräpäi­viä on itseo­pis­ke­lu­vii­kol­la­kin. Uusi­mi­nen käy nopeasti Tuudossa, mutta voit myös uusia laino­jasi Karelia-Finnassa. Voit palaut­taa laino­jasi kirjas­ton ulko­puo­lella olevan palau­tusau­to­maa­tin kautta. 

Kirjas­ton aukio­loa­jat näet Karelia-Finnasta. Siellä voit laittaa meille viestiä chatin kautta tai vaih­toeh­toi­sesti voit lähet­tää meille sähkö­pos­tia osoit­tee­seen: asiakaspalvelu.kirjasto(a)karelia.fi.