Rohkeasti Digiä! -viikolla 6.-10.11.2023 rohkais­tu­taan yhdessä digin käytössä 

Rohkeasti Digiä! -teema­vii­kolla tapah­tuu digi­ta­li­saa­tion ympä­rillä ja lisä­tään digi­roh­keutta koko Pohjois-Karja­lan maakun­nan alueelle ja valta­kun­nal­li­sesti. Teema­vii­kon aikana järjes­te­tään moni­puo­li­sesti tapah­tu­mia niin paikan päällä kuin verkos­sa­kin. Ohjel­mas­samme on mm. työpa­joja, webi­naa­reja ja tukea digin käyttöön.

Viikko on suun­nattu kaikille, jotka käyt­tä­vät digi­taa­li­sia palve­luja, eli meille jokai­selle: kansa­lai­sille, yrityk­sille, järjes­tö­toi­mi­joille, sosi­aali- ja työl­li­syy­sa­lan ammat­ti­lai­sille sekä alan opis­ke­li­joille ja opet­ta­jille. Lisä­tään yhdessä digi­roh­keutta rohkais­tu­malla ja rohkai­se­malla toisiamme. 

Ammat­ti­lai­set saavat viikon aikana uusia työka­luja oman ja asiak­kai­den digio­saa­mi­sen kehit­tä­mi­seen. Pääta­pah­tu­mana on Joen­suussa sekä verkossa Digi- ja väes­tö­tie­to­vi­ras­ton ja Siun Soten kanssa järjes­tet­tävä tilai­suus Digi­mo­ti­vaa­tiota ja -rohkeutta etsi­mässä – Työvä­li­neitä sote- ja työl­li­syy­sa­lan ohjauk­seen tiis­taina 7.11. klo 8:30-12. Tapah­tu­ma­vii­kon ohjel­man ja lisä­tie­dot löyty­vät osoit­teesta: https://sotydigi.fi/tapahtumat/

Joihin­kin ohjel­mao­suuk­siin vaadi­taan ennakkoilmoittautuminen. 

SoTy­Digi-hank­keessa edis­te­tään digi­pal­ve­lui­den käyttöä ja luodaan uusia etäoh­jauk­sen toimin­ta­mal­leja yhdessä asiak­kai­den ja työn­te­ki­jöi­den kanssa. Keskei­senä työs­ken­te­lyn peri­aat­teena on osal­li­suus ja yhdessä tekeminen.

SoTy­Digi-hank­keessa kehi­te­tään myös sosi­aali- ja työl­li­syy­sa­lan tiedolla johta­mista. Hanketta rahoit­taa Euroo­pan sosi­aa­li­ra­hasto (REACT EU:n ESR-toimen­pi­teet) sekä ELY-keskus. Lue lisää hank­keesta: sotydigi.fi 

Viikkoa järjes­tä­mässä SoTy­Digi-hank­keen kanssa ovat Välke ry, YTYÄ! – Yhteis­TYÖLLÄ tulok­siin -hanke, Kyvyk­kyys -hanke, Arki digit­tää -hanke, Living Lab -hanke ja Kehi­tys­vam­mais­ten palve­lusää­tiö, Joen Severi ry, Digi- ja väes­tö­tie­to­vi­rasto, Siun sote, Pohjois-Karja­lan sosi­aa­li­tur­vayh­dis­tys, Digi­loik­ka­rit, Digio­sal­li­suus Pohjois-Karja­lassa-hanke, Tule­vai­suu­den työ-hanke, CoFast-hanke ja Digi­Vi­sio -hanke.