Valta­kun­nal­li­nen uraseu­ran­ta­ky­sely vuonna 2018 valmistuneille 

CSC lähet­tää vuonna 2018 valmis­tu­neille opis­ke­li­joille valta­kun­nal­li­sen uraseu­ran­ta­ky­se­lyn sähkö­pos­titse ja teks­ti­vies­titse 15.10.2023.

Miten Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lusta valmis­tu­neet ovat työl­lis­ty­neet ja miten tutkinto vastaa työelä­män odotuk­sia? Muun muassa näitä kysy­myk­siä selvi­te­tään vuosit­tain valta­kun­nal­li­sella uraseu­ran­ta­ky­se­lyllä. Uraseu­ran­ta­ky­sely on Kare­lialle elin­tär­keä työelä­mä­pa­laut­teen lähde, sillä alum­neilla on ensi käden tietoa oman alan osaa­mis­tar­peista ja uramah­dol­li­suuk­sista sekä koke­musta ammattikorkeakoulututkinnoista.

Jos olet valmis­tu­nut vuonna 2018 ja saat kyselyn, vastaat­han kyse­lyyn 10.11. mennessä. Autat meitä kerää­mään tärkeää tietoa siitä, kuinka Kare­liasta saamasi tutkinto on vastan­nut työelä­män tarpeita ja miten oma urasi on edennyt. 

Kyselyn tulok­set julkais­taan Vipunen -palve­lussa, jossa ovat katsot­ta­vissa myös aikai­sem­pien kyse­lyi­den tulok­set valta­kun­nal­li­sesti.   Lue lisää Uraseu­ran­ta­ver­kos­ton sivuilta