Avoin työpaikka: Projektisuunnittelija

Me Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa tutkimme, kehi­tämme ja koulu­tamme ylihuo­mi­sen osaa­mista. Ylihuo­mi­sen osaa­mi­nen tarkoit­taa meillä nykyi­sen ajat­te­le­mista rohkeasti uusiksi. Se on tekni­sen ja inhi­mil­li­sen osaa­mi­sen sauma­tonta yhteis­pe­liä. Se on tietoa ja tekoja, joilla raken­ne­taan ainut­laa­tui­sia ratkai­suja tule­vai­suu­den työelä­män tarpei­siin. Näin varmis­tamme paik­kamme Pohjois-Karja­lan keskei­senä elin­voi­man vahvis­ta­jana. Tule töihin yhtei­söömme – Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­luun.

Haemme Kare­li­aan sairaanhoitajakoulutukseen

PROJEKTISUUNNITTELIJAA määrä­ai­kai­seen työsuh­tee­seen ajalle 18.3.2024 – 31.05.2027.

Projek­ti­suun­nit­te­lija työs­ken­te­lee Sairaan­hoi­ta­jaksi Pohjois-Karja­laan hank­keessa. Hank­keessa kehi­te­tään venäjää äidin­kie­len tasolla puhu­ville kieli­tuettu suomen­kie­li­nen sairaan­hoi­ta­ja­tut­kinto. Koulu­tus toteu­te­taan tiiviissä työelä­mäyh­teis­työssä Siun soten kanssa. Projek­ti­suun­nit­te­lija toimii hank­keessa opin­to­jak­soja opet­ta­vien opet­ta­jien tukena erityi­sesti amma­til­li­seen osaa­mi­seen liit­ty­vien klii­nis­ten taito­jen opetuk­sessa sekä osaa­mi­sen ja oppi­mi­sen varmis­ta­mi­sessa. Hän osal­lis­tuu koulu­tuk­sen suun­nit­te­luun ja toteu­tuk­seen yhteis­työssä hank­keen projek­ti­asian­tun­ti­joi­den sekä Kare­lian opetus­hen­ki­lös­tön kanssa. Projek­ti­suun­nit­te­lija toimii tuki­hen­ki­lönä opis­ke­li­joille. Lisäksi hän toimii Siun soten työn­te­ki­jöi­den tukena opis­ke­li­joi­den harjoit­te­lui­den ohjauk­sessa sekä työn­te­ki­jöi­den valmen­nuk­sessa. Työssä tukena on Siun soten puolelta kaksi projektiasiantuntijaa.

Tehtä­vän menes­tyk­se­käs hoita­mi­nen edel­lyt­tää hyvää Pohjois-Karja­lan hyvin­voin­tia­lu­een tunte­musta. Työ on pääsään­töi­sesti lähi­työtä työn luon­teen vuoksi.

Odotamme sinulta: – sairaan­hoi­ta­jan (AMK) tutkin­toa – natii­vi­ta­son venäjän kielen osaa­mista – vähin­tään B2 tason suomen kielen taitoa – tieto­tek­nistä osaa­mista – moni­puo­lista hoito­työn työko­ke­musta – suun­nit­telu- ja koor­di­noin­ti­ky­kyä – itsensä johta­mi­sen taitoa sekä jous­ta­vuutta – hyviä yhteis­työ- ja vies­tin­tä­tai­toja ja kykyä työs­ken­nellä tiimissä

Eduksi luemme: – erin­omai­sen suomen kielen taidon – koke­musta tai näke­mystä koulu­tus- ja hanke­toi­min­nan tehtävistä

Tehtävä on määrä­ai­kai­nen ja sen ehdot määräy­ty­vät Sivis­ty­sala ry:n yksi­tyi­sen opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Palkka tehtä­vä­koh­tai­sine palka­no­si­neen on 2622,46-3093,70 euroa/kk. Tehtä­vä­koh­tai­nen palkan­osa määräy­tyy tehtä­vän vaati­vuu­den, vaikut­ta­vuu­den ja moni­puo­li­suu­den sekä valit­ta­van henki­lön osaa­mi­sen ja tutkin­non perus­teella. Lisäksi makse­taan koke­mus­li­sää 4-16 prosent­tia. Tehtä­vässä on yleis­työ­aika 38,25 tuntia/vko. Työsuh­teessa nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa.

Jätä hake­muk­sesi ja ansio­luet­te­losi (liit­teenä) keski­viik­koon 14.02.2024 klo 15 mennessä Kunta­rek­ryssä.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektisuunnittelija-579231/