Avoin työpaikka: Teknii­kan alan lehtori

Me Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa tutkimme, kehi­tämme ja koulu­tamme ylihuo­mi­sen osaa­mista. Ylihuo­mi­sen osaa­mi­nen tarkoit­taa meillä nykyi­sen ajat­te­le­mista rohkeasti uusiksi. Se on tekni­sen ja inhi­mil­li­sen osaa­mi­sen sauma­tonta yhteis­pe­liä. Se on tietoa ja tekoja, joilla raken­ne­taan ainut­laa­tui­sia ratkai­suja tule­vai­suu­den työelä­män tarpei­siin. Näin varmis­tamme paik­kamme Pohjois-Karja­lan keskei­senä elin­voi­man vahvis­ta­jana. Tule töihin yhtei­söömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

TEKNIIKAN ALAN LEHTORIA
tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuh­tee­seen 1.8.2024 alkaen.

Lehto­rin tehtä­viin kuulu­vat englan­nin­kie­li­sen Industrial Mana­ge­ment- ja suomen­kie­li­sen kone­tek­nii­kan insi­nöö­ri­kou­lu­tuk­seen liit­ty­vän opetuk­sen suun­nit­telu- ja opetus- sekä ohjaus­teh­tä­vät ja opin­näy­te­töi­den ohjaus- ja arvioin­ti­teh­tä­vät. Opetuk­sen lisäksi tehtä­vään kuulu­vat erilai­set tutki­mus- ja kehit­tä­mis­teh­tä­vät, julkai­su­toi­minta sekä palveluliiketoiminta.

Odotamme sinulta:

– tuotan­to­jär­jes­tel­mien johta­mi­sen ja kehit­tä­mi­sen osaa­mista
– proses­sien kehit­tä­mis­osaa­mista
– digi­ta­li­saa­tion sovel­ta­mis­osaa­mista
– mate­maat­tis-luon­non­tie­teel­listä osaa­mista
– koke­musta tuotan­non tai suun­nit­te­lun tehtä­vistä tuotan­nol­li­sessa tai palve­lua­lan yrityk­sessä
– kykyä työs­ken­nellä moni­muo­toi­sissa tiimeissä
– vahvaa kirjal­lista ja suul­lista vies­tin­tä­osaa­mista englan­nin kielellä ja suomen kielellä (vähin­tään Euroop­pa­lai­sen viite­ke­hyk­sen C-taso)
– yhteisö- ja yritys­vies­tin­tä­tai­toja
– työelä­mäyh­teyk­siä ja toimi­via alaan liit­ty­viä verkos­toja
– hyviä vies­tintä- ja vuorovaikutustaitoja

Koulut­taja- tai opetus­ko­ke­mus katso­taan eduksi.

Tehtä­vän menes­tyk­se­käs hoita­mi­nen edel­lyt­tää työs­ken­te­lyä pääsään­töi­sesti Kare­lian kampuk­silla Joensuussa.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa alan ylempää korkeakoulututkintoa.

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Mahdol­li­sesti puut­tu­vat peda­go­gi­set opinnot tulee suorit­taa 3 vuoden aikana työsuh­teen alka­mi­sesta. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivista ammat­ti­kor­kea­kou­lu­jen työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Palkka koke­mus­vuo­sien ja päte­vyy­den mukaan on 100 % työajassa 4471,82-6146,83 euroa kuukau­dessa. Tehtä­vässä nouda­te­taan 6 kuukau­den koeaikaa.

Ammat­ti­kor­kea­kou­lun opet­ta­jan tehtä­vässä on 12 viikkoa vapaa­jak­soa (lomaa), joista 8 viikkoa kesällä. Opet­ta­jana saat itse valita vähin­tään 28 %:n työajan osalta työn teke­mi­sen ajan ja paikan eli tehdä ns. etätyötä. Lehto­rin vuosi­työ­aika on 1600 tuntia.

Meillä Kare­liassa on erilai­sia työsuhde-etuja, kuten työsuh­de­pol­ku­pyörä, hyvät kult­tuuri- ja liikun­tae­dut (mm. SYKETTÄ-korkea­kou­lu­lii­kunta, Smartum) sekä kattava Mehi­läi­sen työter­veys­huolto. Olemme panos­ta­neet työer­go­no­mi­aan, mm. kaikilla sähkö­työ­pöy­dät. Meillä on vahva Karelia-henki, tyyty­väi­syy­temme työnan­ta­jaan on 97 %. Turval­li­suus on meille myös tärkeä asia, meidät Kare­liana palkit­tiin vuonna 2023 valta­kun­nal­li­sella turval­li­suusa­lan palkinnolla.

Jätä hakemus ansio­luet­te­loi­neen Kunta­rek­ryssä 6.5.2024 klo 15.00 mennessä:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tekniikan-alan-lehtori-596253/