Karelia AMK Tikkarinne Markkinointitoimisto Tovari Valokuva 2048px 7

INVESTille PHE Star Award -palkinto EURASHEn 33. vuotuisessa konferenssissa

INVEST Eurooppalaiset yliopistot allianssi palkittiin PHE Star Award -palkinnolla EURASHEn 33. vuotuisessa konferenssissa. Tänä vuonna konferenssi järjestettiin St. Pölten University of Applied Sciences -korkeakoulussa Itävallassa 22.–23. toukokuuta 2024.

EURASHE (European Association of Institutions in Higher Education) kokoaa vuosittain korkeakouluyhteisön keskustelemaan ajankohtaisista ja tulevaisuuden koulutusta koskevista aiheista. Tänä vuonna ohjelmakomitea valitsi parhaat esitykset kolmessa kategoriassa: 1) Applied Research and Innovation, 2) Upskilling, Reskilling and Future Skills, ja 3) Local and Regional Impact.

INVEST-tiimi esitteli INVESTin tutkimus- ja innovaatiostrategiaa ja kuinka se palvelee Euroopan tutkimusagendan tavoitteita ja edistää paikallista ja alueellista vaikuttavuutta. Esitys voitti Applied Research and Innovation -kategorian. INVEST-tiimiä edustivat Liisa Timonen ja Jaana Tolkki Karelia-ammattikorkeakoulusta, Mariyana Ivanova ja Andrean Lazarov University of Agribusiness and Rural Development -yliopistosta Bulgariasta sekä Marcela Chrenekova ja Marián Kovacik Slovak University of Agriculture in Nitra -yliopistosta, Slovakiasta.

Karelia-ammattikorkeakoulu on osa seitsemän korkeakoulun muodostamaa INVEST Eurooppalaiset yliopistot allianssia.

Katso tapahtuman palkintojenjako EURASHEn Youtube-kanavalta: https://www.youtube.com/watch?v=OY2WZmndDO0